Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

George Buhnici își cere scuze după ce a provocat „Scandalul vergeturilor”. „Iertați-mă, doamnelor! Am vorbit ca un mârlan”

Publicat:

La mai mult de 10 zile de cand a starnit un scandal imens in spațiul online din Romania prin afirmațiile sale despre corpul soției sale „de minora” si cum nu-i plac „femeile cu vergeturi și celulita”, a postat pe canalul sau de YouTube un video de aproape patru minute, intitulat  „IERTAȚI-MA, DOAMNELOR!”, in care spune ca vorbit ca un marlan, ca un baiețaș de cartier fara pic de minte-n cap și fara nicio experiența de viața.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO cu momentul arestarii. Cum a reacționat Prințul Paul de Romania cand l-au saltat polițiștii

09:55, 30.04.2024 - Au aparut primele imagini cu Paul Lambrino, cunoscut și drept printul Paul Phillipe al Romaniei, din momentul in care a fost depistat, recent, de catre politisti intr-un resort din Malta. Sunt imagini publicate pe Youtube cu momentul in care Prințul Paul a fost saltat de catre polițiști. Din cate s-a…

Paul de Romania, capturat de poliție intr-un resort de lux din Malta

17:40, 29.04.2024 - Paul Lambrino a fost prins duminica, 28 aprilie, intr-un hotel de lux din Malta. Imagini publicate pe YouTube redau momentul reținerii. Paul era impreuna cu... The post Paul de Romania, capturat de poliție intr-un resort de lux din Malta appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Versurile celebre ale lui Ionuț Cercel, prezente in discursul lui Marcel Ciolacu. Cum și-a cerut scuze, dupa afirmația controversata despre Moldova: ”Cu totii suntem Made in Romania”

19:46, 28.04.2024 - Ireal! Marcel Ciolacu și-a cerut scuze in fața romanilor, dupa afirmația controversata pe care a facut-o despre moldoveni. Nu oricum, ci folosind versurile celebre ale lui Ionuț Cercel, din una dintre cele mai cunoscute manele. Totul s-a intamplat sub privirile surprinse ale publicului!

Inca un deces provocat de rujeola in Romania: O fetița de un an și doua luni, nevaccinata, a fost rapusa de boala

13:30, 20.03.2024 - Inca un deces provocat de rujeola in Romania. O fetița in varsta de un an si doua luni, nevaccinata, a murit din cauza bolii. Totodata, ​825 de noi cazuri noi s-au inregistrat in țara vecina, in ultima saptamana, anunța Institutul Național de Sanatate Publica, citat de hotnews.ro .

Dezvaluiri geniale din vestiarul unei foste echipe din Romania: „Ne duceam la biserica și ne rugam sa ploua, sa creasca ciupercile!”

12:16, 11.03.2024 - Adrian Pitu (48 de ani) fostul mijlocaș al celor de la FCSB a povestit episoade inedite din perioada Sportul Studențesc la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” poate fi urmarita pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al…

Cine a provocat evenimentele din 19 martie 1990, de la Targu Mureș. Kelemen Hunor are raspunsul

23:46, 04.03.2024 - "Fostii securisti l-au provocat (conflictul interetnic - n.r.). Au avut nevoie de un pretext pentru a iesi din acea incurcatura in care au intrat dupa Revolutie. Nu pot sa nominalizez, ca nu am la mine dosarul, dar exista un dosar in care se stie cine au fost cei care au lansat acolo toate provocarile…


Ce parere ai despre aceasta stire?