Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Geoparcul Internațional UNESCO Țara Hațegului lansează GEOfood, brandul exclusivist care certifică gastronomia geoparcurilor

Publicat:

Hațeg, 05.05.2021 – Pentru prima data in Romania, turiștii care vor vizita Geoparcul Internațional UNESCO Țara Hațegului – Universitatea din București, vor putea degusta produse gastronomice care respecta cerințele impuse de brandul internațional GEOfood.

Proiectul pilot de introducere a brandului GEOfood in singurul geoparc UNESCO din Romania se desfașoara in baza unui acord de parteneriat cu restaurantul din orașul Hațeg. In localul situat chiar in apropierea sediului Geoparcului, turiștii se vor putea delecta cu paste „Cuib de dinozaur”, sandwich „Strate geologice”…

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primul județ din Romania care se umple de zgaraie nori: Vor furniza suficienta energie cat pentru București!

06:50, 18.04.2024 - Proiectul "Parc eolian Hoceni - Dimitrie Cantemir", care urmeaza sa fie amplasat in extravilanul comunelor Hoceni si Dimitrie Cantemir din judetul Vaslui, a primit in aceasta saptamana acordul de mediu de la Agentia pentru Protectia Mediului Vaslui, a anuntat miercuri institutia.

Salajul, inclus intr-un program pilot pentru depistarea tulburarilor metabolice la nou-nascuți

11:45, 16.04.2024 - Președinta Alianței Naționale pentru Boli Rare din Romania (ANBR), Dorica Dan, a anunțat ca Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, in parteneriat cu Universitatea din Reykjavik, Islanda si ANBR, a finalizat proiectul pilot de screening neonatal extins „METABOMS”. Prin…

Grupul Psaltic 'Tronos' a cucerit publicul la Sala Dalles: Ana Nuța, de la Romanii au talent, a fost invitata arhidiaconului Mihail Buca

11:15, 01.04.2024 - Sala Dalles a fost gazda unui concert impresionant, duminica seara! Pe scena au urcat arhidiaconul Mihail Buca, Grupul Psaltic ”Tronos” al Patriarhiei Romane și Ana Nuța, aflata in premiera intr-un eveniment de o asemenea amploare in București. Publicul a fost copleșit de cantarile bizantine, oferind…

Fotografii realizate in secret in perioada comunista de Andrei Pandele, expuse la Primaria Sibiu

10:15, 28.03.2024 - Fotografii realizate in secret in perioada comunista de Andrei Pandele, expuse la Primaria SibiuExpozitia de fotografie "Epoca de aur: Ieri, (azi) si maine" de Andrei Pandele, realizata cu interventia studentilor UNA Bucuresti coordonati de Anca Boeriu, curatoare Uschi Klein si Andreea Sandu, va…

Romania accelereaza construcția Autostrazii A7 catre Ucraina. Lotul 1 va fi finalizat in octombrie 2024

10:30, 23.03.2024 - Publicația franceza Le Monde a relatat vineri despre un ambițios proiect de infrastructura al Romaniei, destinat sa imbunatațeasca conexiunile de transport cu Ucraina.Proiectul are termene limita stricte și o miza semnificativa: intensificarea comerțului cu țara vecina și posibilitatea transferului…

”Suntem fruntea Europei”, in legatura cu epidemia de rujeola, spune dr. Odette Popovici

23:50, 15.03.2024 - ”Suntem fruntea Europei”  in legatura cu epidemia de rujeola din țara noastra, consecința a mișcarii antivacciniste, semnaleaza dr. Odette Popovici, reprezentant al Insitutului Național de Sanatate Publica. In prezent, cu puțin peste 50% dintre copiii cu varste sub un an sunt vaccinați. Suntem in aceasta…

Romania va recupera de la Gabriel Resources peste 1,4 milioane de dolari! Cine e avocata care s-a ocupat de procesul Roșia Montana

13:05, 09.03.2024 - Crenguța Leaua este profesor universitar și o avocata cu o cariera excepționala specializata in arbitraj internațional. Ea, alaturi de echipa ei, au caștigat pentru Romania procesul de miliarde cu Gabriel Resources.Procesul Roșia Montana nu este primul pe care avocata l-a caștigat pentru Romania. Ea…

(AUDIO) „Muzeul in continuare”, proiect transfrontalier Romania – Republica Moldova

14:20, 26.02.2024 - Un inedit proiect transfrontalier Romania – Republica Moldova va pune in valoare personalitatea marelui poet național, Mihai Eminescu. In principal, se dorește o extindere a Muzeului Eminescu de la Memorialul Ipotești in cadrul Universitații de Stat «Alecu Russo» din Balți. Cu detalii, Gina Poenaru:…


Ce parere ai despre aceasta stire?