Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Geo de la "Mireasă pentru fiul meu"a părăsit platoul în direct: "Vomit". Cum a reacţionat Edith în prima secundă

Publicat:

Un moment de panica a avut loc in casa "Mireasa pentru fiul meu", cand un concurent a parasit platoul emisiunii pentru ca se simtea foarte rau. Edith a trait o spaima cumplita si a reactionat imediat.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezonul 9, 3 iunie 2024. Vlad s-a simțit deranjat de criticile Iulianei. Cum a reacționat și ce i-a zis acesta

15:30, 03.06.2024 - Vlad a fost suparat pe Iuliana pentru ca l-a tot criticat. Acesta a simțit sa stea mai retras și sa nu interacționeze atat de mult, pana ce Iuliana și-a dat seama ca ceva nu e in regula cu el.

Cum a reacționat Vlad Gherman cand a vazut-o pe Oana Moșneagu in rochie de mireasa. Ce a dezvaluit actorul

15:25, 03.06.2024 - Vlad Gherman a vorbit despre reacția pe care a avut-o atunci cand a vazut-o pe Oana Moșneagu in rochie de mireasa. Cei doi s-au casatorit religios duminica, 2 iunie 2024, iar petrecerea a avut loc intr-o locație de vis.

Ce postare a facut Ionela dupa ce a plecat din casa Mireasa. Fanii au reacționat imediat: "Cata invidie..." / FOTO

12:00, 26.05.2024 - La scurt timp dupa ce a fost eliminata din casa Mireasa, Ionela a redevenit activa pe rețelele de socializare, acolo unde a facut publica o fotografie cu care și-a luat fanii prin surprindere. Imaginea postata de fosta concurenta a primit sute de like-uri și zeci de comentarii. 

Madi de la Mireasa, sezonul 8, și Horia, in ipostaze tandre, in videoclipul tanarului. Cum a reacționat Sergiu cand a vazut imaginile / FOTO

22:16, 23.05.2024 - Madi și Sergiu de la Mireasa s-au desparțit in urma cu cateva luni, atunci cand s-a zvonit ca unul dintre motivele separarii ar fi chiar Horia, barbatul cu care fosta concurenta ar fi pastrat legatura și in perioada in care era impreuna cu Sergiu. De curand, Madi și Horia s-au afișat impreuna, in videoclipul…

Mireasa – Capriciile Iubirii. Cum a reacționat Dediș, cand a aflat ca a fost eliminat! Concurentul nu regreta decizia publicului: ”In speranța ca...” / VIDEO

20:31, 12.04.2024 - Decizie neașteptata in casa Mireasa! Dediș a fost eliminat și urmeaza sa plece acasa. Concurentul a sperat pana in ultimul moment ca va cunoaște in emisiune o fata compatibila cu el, insa acest lucru nu s-a intamplat. Iata cum a reacționat, dupa ce a aflst ca a fost eliminat!

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Eliza, la scurt timp dupa ce a parasit competiția. Tanara a avut un mesaj pentru susținatori

08:45, 06.04.2024 - Eliza Ardelean a parasit casa Mireasa dupa ce in gala de pe 5 aprlie 2024 a aflat ca a pierdut cursa d eliminare in care s-a aflat cu Iuliana. La puțin timp dupa ce a intrat in posesia telefonului, tanara a transmis un mesaj pentru fani.

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Mireasa, sezon 9. Dupa ce Valentin a marturisit ca nu a mai vorbit cu tatal sau de 5 ani, domnul Orlando a intrat in direct

12:01, 22.03.2024 - Valentin i-a povestit Antoniei ca nu are o relație buna cu tatal sau, dupa ce l-a pus in mai multe situații neplacute in trecut. Domnul Orlando a intrat in direct la Mireasa, Capriciile Iubirii, la 5 ani de cand nu a mai vorbit cu fiul sau.


Ce parere ai despre aceasta stire?