Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Madi de la Mireasa, sezonul 8, și Horia, în ipostaze tandre, în videoclipul tânărului. Cum a reacționat Sergiu când a văzut imaginile / FOTO

Publicat:

Madi și Sergiu de la Mireasa s-au desparțit in urma cu cateva luni, atunci cand s-a zvonit ca unul dintre motivele separarii ar fi chiar Horia, barbatul cu care fosta concurenta ar fi pastrat legatura și in perioada in care era impreuna cu Sergiu. De curand, Madi și Horia s-au afișat impreuna, in videoclipul tanarului.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Madi de la Mireasa, sezonul 8, iubește din nou, dupa divorțul de Sergiu! Ce spune fosta concurenta despre noul ei iubit: "Locul din inima mea..." / FOTO

08:55, 04.06.2024 - Dupa desparțirea și divorțul oficial de Sergiu, Madi de la Mireasa sezonul 8, simte, din nou, cum se spune, fluturi in stomac. Fosta concurenta a anunțat ca iubește din nou și ca este intr-o relație. Iata ce spune despre noul ei iubit.

Mireasa sezonul 9, 3 iunie 2024. Vlad s-a simțit deranjat de criticile Iulianei. Cum a reacționat și ce i-a zis acesta

15:30, 03.06.2024 - Vlad a fost suparat pe Iuliana pentru ca l-a tot criticat. Acesta a simțit sa stea mai retras și sa nu interacționeze atat de mult, pana ce Iuliana și-a dat seama ca ceva nu e in regula cu el.

Mireasa, sezonul 4. Ela, soția lui Petrica, și-a marit buzele cu acid hialuronic. Cum arata acum tanara

14:35, 28.05.2024 - Ela, soția lui Petrica Nemes, a apelat la o schimbare neașteptata. Fosta concurenta de la Mireasa, sezonul 4 a decis sa iși mareasca buzele cu acid hialuronic. Imaginea postata de tanara a luat pe toata lumea prin surprindere.

Ce postare a facut Ionela dupa ce a plecat din casa Mireasa. Fanii au reacționat imediat: "Cata invidie..." / FOTO

12:00, 26.05.2024 - La scurt timp dupa ce a fost eliminata din casa Mireasa, Ionela a redevenit activa pe rețelele de socializare, acolo unde a facut publica o fotografie cu care și-a luat fanii prin surprindere. Imaginea postata de fosta concurenta a primit sute de like-uri și zeci de comentarii. 

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Clipe grele pentru fosta concurenta: „Nu se mai știe nimic de el” / FOTO

17:20, 17.04.2024 - Maria Roman trece prin clipe de coșmar! Soțul fostei concurente de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Barbatul este de negasit de ieri. El a fost vazut ultima oara in Germania, moment in care se afla in drum spre Romania. Mesajul postat de tanara pe rețelele de socializare.

Mireasa, sezon 9. Valentin a spus ca i-ar placea sa o cunoasca mai bine pe Luiza din sezonul 8. Ce a spus Iuliana despre Sergiu

12:50, 16.04.2024 - Vizita Luizei in casa Mireasa a starnit curioitațile și reacțiile concurenților din sezonul 9 Mireasa. Valentin a afirmat la Capricii ca i-ar placea ca fata sa vina in competiție pentru a o cunoaște mai bine.

Mireasa, sezonul 8. Sergiu și Madi, prima apariție impreuna dupa ce au depus actele de divorț. Ce mesaj cu subințeles au transmis

13:50, 13.04.2024 - Sergiu și Madi, foștii concurenți din sezonul 8 Mireasa, au aparut impreuna pe rețelele sociale dupa ce au depus actele de divorț. Mesajul transmis de aceștia da de ințeles ca relația lor a devenit mai buna dupa separare.

Ana Maria și Madalin de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini de la cununia civila. Cei doi se pregatesc sa devina și parinți de fetița / FOTO

14:10, 03.04.2024 - Ana Maria și Madalin au participat in sezoane diferite ale emisiunii Mireasa pentru fiul meu. Tanara a fost concurenta in sezonul 4, in timp ce barbatul care i-a devenit, de curand, soț a participat in sezonul 6. Cei doi au spus cel mai hotarat „Da” in urma cu cateva saptamani.


Ce parere ai despre aceasta stire?