Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gemul care îți scade colesterolul

Publicat:

Gemul este delicios, dar poate fi și sanatos. Te invațam noi cum sa il prepari, astfel incat sa iți ajute organismul sa funcționeze mai bine. Gemul are un gust foarte bun, insa conține mult zahat și poate fi nesanatos pentru organism. Daca, insa, inlocuiești cateva ingrediente, poți obține un produs foarte sanatos. Pentru asta, ai nevoie de capșuni, care vor aparea in curand pe piața și care au numeroase beneficii. Iți intaresc sistemul imunitar, regleaza nivelul de glucoza din organism și scade colesterolul rol din sistemul circulator, potrivit livingtraditionally.com. Numeroase studii au aratat…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se face dulceata de cirese amare

09:05, 17.06.2024 - A inceput sezonul cireșelor, printre cele mai iubite fructe ale verii, și perioada in care poți pregati cele mai bune rețete de dulceața. Iți propunem cateva rețete de dulceața de cireșe amare pe care sa le incerci in acest an. Iata cum se face dulceața de cireșe amare.Cireșele se regasesc intr-o varietate…

Internetul a luat-o razna! Este bautura racoritoare nrumarul 1 a verii: rețeta tradiționala versus 3 variante moderne, absolut uluitoare

21:06, 03.06.2024 - Istoria TrandafirateiTrandafirata, cunoscuta și sub numele de „apa de trandafiri”, are o istorie indelungata și fascinanta. Originea acestei bauturi dateaza de secole, fiind populara in diverse culturi, de la Orientul Mijlociu la Europa. Trandafirul, floarea din care se obține aceasta bautura, a fost…

Gem de caise – rețete cu gem de caise

09:06, 03.06.2024 - Descopera cele mai ușoare și gustoase rețete de gem de caise. Cum faci acasa gem din fructe proaspete pe care sa il consumi imediat sau sa il pastrezi pentru iarna.Caisele sunt fructele perfecte pentru orice rețeta de gem sau dulceața. Iși pastreaza gustul natural, iar consistența preparatului este…

Dulceața de cireșe amare. Rețeta deliciului care va cuceri intrega famile. Mod de preparare

16:25, 27.05.2024 - Cireșele amare sunt considerate superalimente, de catre specialiștii in nutriție pentru ca sunt bogate in nutrienți. Au un conținut ridicat de vitaminele B1, B2, B6, vitaminele A, C, E si PP. Mai gasim și minerale si oligoelemente precum fier, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, cupru, zinc sau cobalt. In…

Rețeta de fursecuri cu lamaie. Deserturi pe care sa-l prepari pentru cei dragi

09:15, 16.05.2024 - Fursecurile se pot pregati intr-o mulțime de opțiuni, iar cele cu lamaie au fost caștigatoarele pentru aceasta zi. Au un gust proaspat și te vor face sa te gandești la vara care se apropie. Nu ai nevoie decat de cateva ingrediente simple, iar rezultatul va fi unul delicios, atat pentru tine, cat și…

Cura de slabire cu lamaie in 7 zile. In ce consta și ce șanse de reușita are

19:41, 02.04.2024 - Cura de slabire cu lamaie in 7 zile este perceputa mai mult ca o cura de detoxifiere. Ideea detoxifierii este de a elimina toxinele daunatoare din organism. Cu toate acestea, corpul uman previne in mod natural acest lucru. El protejeaza organismul de toxine prin eliminarea lor in mod natural.Organismul…

Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut

09:45, 28.03.2024 - Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut. Pentru iubitorii de smantana exista soluții in perioada postului. Poți sa faci smantana de post acasa cu doar cateva ingrediente. Ingredientul secret insa este tofu, care se va integra perfect. Lista cu ingrediente e urmatoarea:…

Mancare de urzici frecate cu malai. Urzici muntenești

11:16, 21.03.2024 - Rețeta urzicilor preparate in acest mod face parte dintre rețetele vechi, transmise din generație in generație, in zona de sud a țarii. Cine a copilarit la bunici in Muntenia și Oltenia, cu siguranța este familiarizat cu o astfel de mancare. Mancarea se servește cu mamaliga, chiar daca are in conținutul…


Ce parere ai despre aceasta stire?