Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gafă în presa britanică. Unui actor i s-au furat testiculele

Publicat:

În presa britanica a aparut o știre, conform careia un actor a fost sedus, adormit si apoi i s-au furat testiculele, pentru a fi vândut pe piața neagra a transplanturilor.

Este vorba de , un actor rus, in varsta de 30 de ani, care s-ar fi trezit intr-o stație de autobuz, sangerand, dupa o noaptea in care a baut cu o tanara.

scrie ca actorul a fost drogat, apoi i s-au furat testiculele pentru a fi vandute pe piața neagra a transplanturilor.

Problemaeste ca transplantul de testicule nu presupune inlocuirea organului afectat cu unul funcțional.…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-a spart iar gheața pe piața imobiliara: Romanii iau cu asalt bancile, sa faca credite!

13:30, 08.04.2024 - Piața de creditare in primul trimestru al acestui an a avut o evoluție favorabila, marcata de o continuare a interesului puternic pentru achizițiile imobiliare vazut inca de la sfarșitul lui 2023. Barbații au solicitat cele mai multe imprumuturi pentru locuințe, potrivit Imobiliare.ro Finance.

Mașini cu cantitați importante de lemn de pe piața neagra, oprite de polițiștii de la ...

12:35, 07.04.2024 - Polițiștii de la Secțiile Rurale Marginea și Galanești au depistat nu mai puțin de patru transporturi ilegale de lemn in doua zile. Cel puțin in trei cazuri se poate vorbi de transporturi importante de lemn de pe piața neagra.Și de aceasta data cei care s-au remarcat in mod deosebit sunt polițiștii…

Presa britanica, despre Emma Raducanu dupa ce s-a retras din turneul Miami Open: „Critici deja cunoscute, adesea nedrepte, ii sunt adresate”

13:30, 20.03.2024 - Publicația britanica Daily Mail a publicat miercuri, 20 martie, un articol despre cariera Emmei Raducanu, fosta campioana la US Open 2021. Parcursul jucatoarei de tenis a fost presarat atat cu reușite notabile, cat și cu momente grele peste care a trebuit sa treaca.

Radu Dragușin, considerat mai bun decat Cristian Romero cu Aston Villa » Nota primita de roman in presa britanica

08:00, 11.03.2024 - Radu Dragușin (22 de ani) a avut o prestație solida in meciul caștigat de Tottenham cu Aston Villa, 4-0, partida in care a jucat din minutul 49, cand a intrat in locul accidentatului Micky van de Ven, tot fundaș central. Evoluția sa a fost apreciata atat de antrenorul Ange Postecoglou, cat și de presa…

Prizonieri de razboi ucraineni sunt vanduți pe piața neagra pentru a fi schimbați cu luptatori ceceni

23:00, 06.03.2024 - Forțele rusești administreaza o piața neagra a prizonierilor de razboi, a declarat purtatorul de cuvant al Centrului de coordonare pentru tratamentul prizonierilor de razboi pentru The Times of London.

Antena 1 a dat lovitura pe piața media din Romania. Le-a furat ‘transmisia’ posturilor de sport

17:20, 23.02.2024 - Reprezentanții postului TV au facut un anunț important. Antena 1 a dat lovitura pe piața media din Romania. Celebra televiziune a reușit sa „fure transmisia” posturilor de sport. Ce se va intampla in urmatorii trei ani. Antena 1, lovitura importanta pe piața media Victorie importanta pentru trustul…

Șase romani, arestati dupa ce au furat o tona de masline in Spania

17:05, 22.02.2024 - Sase romani au fost arestati in Spania dupa ce au furat o tona de masline. Barbatii, cu varste cuprinse intre 21 si 54 de ani, sunt banuiti ca au comis doua furturi in plantatii diferite. Trei dintre ei au fost prinsi de autoritati miercuri, la scurt timp dupa ce au furat 450 kg de masline. In urma…


Ce parere ai despre aceasta stire?