Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabriela Vranceanu Firea, insarcinata din nou la 42 de ani!

Publicat:

radiaza de fericire dupa ce a aflat vestea cea mare. Este din nou insarcinata. Anuntul a fost facut ieri de sotul ei, primarul . “ La varsta mea , ma asteapta acasa un copil de 2 ani si 4 luni si culmea este, va spun acum, ca nu ne aude nimeni si nu suntem ascultati, ca urmeaza sa mai vina inca unul”, a declarat el in cadrul unei conferinte de presa ce avea ca tema perchezitiile desfasurate la prima ora a diminetii. si Florentin Pandele s-au casatorit in urma cu patru ani si au un baietel de doi ani si patru luni.

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Anca Dinicu este insarcinata. Cine este iubitul actriței și cum a facut anunțul ca vor deveni parinți. „Mai bine sa aflați de la mine”

10:35, 01.06.2024 - Anca Dinicu, in varsta de 34 de ani, este insarcinata pentru prima oara și a facut anuntul astazi, de Ziua Copilului. Actrița din serialul Vlad, difuzat de Pro TV, a publicat și o imagine cu iubitul ei și a marturisit ca ea și Georgian, barbatul alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste,…

Mireasa, sezon 7. Daiana este insarcinata. Tanara a facut anunțul chiar de ziua lui Dani: „Te iubim și ne mandrim cu tine, tati!”

11:00, 29.04.2024 - Daiana și Dani, foștii concurenți ai sezonului 7 Mireasa au anunțat ca vor deveni parinți. Tanara i-a facut o urare speciala soțului de ziua lui, anunțand sarcina. Astfel, familia Craciun va mai avea un membru!

Alina Ceușan, insarcinata din nou – Familia influencerilor se marește

14:00, 13.04.2024 -  Alina Ceușan, in varsta de 31 de ani, a anunțat ca este insarcinata cu al doilea copil. Casatorita din 2019 cu hairstylistul Raul Țișa, cuplul are deja un fiu, Rock, nascut in 2020. Anunțul a fost facut printr-un videoclip emoționant distribuit pe Instagram.

Ambasadorul rus Valeri Kuzmin a parasit Romania, dupa ce si-a incheiat mandatul la Bucuresti

21:10, 11.04.2024 - La cateva zile dupa decesul soției, ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti si-a incheiat mandatul si a plecat defintiv la Moscova. Anunțul cu privire la incheierea mandatului lui Kuzmin a venit chiar din partea reprezentantei diplomatice. ”Astazi, Excelenta Sa Valery Kuzmin, Ambasadorul Extraordinar…

Ambasadorul rus a spus adio Romaniei

18:45, 11.04.2024 - Ambasadorul Federatiei Rusiei la Bucuresti, Valeri Kuzmin, si-a incheiat misiunea diplomatica in Romania si a plecat definitiv la Moscova. Anuntul a fost facut, joi, de Ambasada Rusiei, pe pagina sa oficiala de Facebook. ”Astazi, Excelenta Sa Valeri Kuzmin, ambasadorul extraordinar si plenipotentiar…

Vladuta Lupau: "Asta e, sunt mama de baieti!" / "Minune care vei veni in viața noastra, vreau sa știi ca..."

09:20, 26.03.2024 - In 2022 Vladuta Lupau a anuntat de Buna Vestire ca este insarcinata cu Iair, acum la fel, cantareata a anuntat ca este insarcinata cu cel de-al doilea copil, tot in preajma acestei sarbatori.  

Vladuța Lupau este insarcinata din nou. Modul inedit prin care a facut anunțul: “O alta minune” FOTO

21:50, 23.03.2024 - Este fericire mare in familia indragitei cantarețe: Vladuța Lupau este insarcinata din nou! Vedeta a decis sa impartașeasca frumoasa veste cu admiratorii sai cu o fotografie emoționanta, in care apare alaturi de soț și fiu. Vladuța Lupau este insarcinata din nou Vladuța Lupau este insarcinata din nou!…


Ce parere ai despre aceasta stire?