Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabriela Prisăcariu, apariție sexy într-un costum de baie minuscul. Cum arată soția lui Dani Oțil

Publicat:

a atras privirile tuturor. Aceasta și-a facut apariția intr-un costum de baie minuscul ce i-a pus in valoare silueta impecabila la care a revenit rapid dupa sarcina. Modelul arata fabulos, iar multe doamne și domnișoare ii urmeaza sfaturile atunci cand vine vorba despre imagine. Soția lui Dani Oțil are grija la alimentație și […] The post , apariție sexy intr-un costum de baie minuscul. Cum arata soția lui Dani Oțil appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini emoționante cu Tiago, fiul lui Dani Oțil, in prima zi de gradinița. Gabriela Prisacariu nu și-a stapanit lacrimile

18:05, 20.05.2024 - Tiago, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisacariu, a inceput gradinița. In timp ce micuțul a fost extrem de incantat de noul capitol din viața sa, mama lui nu și-a putut stapani emoțiile. Ce facut micuțul in prima zi de gradinița.

Dani Oțil și soția lui, imagini din vacanța de Paște. Cei doi au plecat in urma cu cateva zile in Marrakech / FOTO

13:15, 05.05.2024 - Dani Oțil și soția lui au plecat intr-o vacanța de lux in urma cu cateva zile. Cei doi și-au facut bagajele și au plecat in Marrakech, o destinație populara in randul celor care vor cateva zile de relaxare intr-un loc de poveste, la caldura.

Cum arata Gabriela Prisacariu la 18 ani. Soția lui Dani Oțil este de nerecunoscut

19:05, 17.03.2024 - Gabriela Prisacariu și Dani Oțil formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbizul romanesc. Cei doi au impreuna un baiețel și o familie implinita. Daca pe Dani Oțil il știe toata țara de peste un deceniu, puțini sunt cei care știu cum arata frumoasa lui soție in urma cu 13 ani. Gabriela…

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

Prințesa Kate, prima apariție publica dupa intervenția chirurgicala din ianuarie. Unde a fost surprinsa soția prințului de Wales

11:00, 05.03.2024 - Prințesa Kate a aparut in public pentru prima data dupa spitalizarea ei de la jumatatea lunii ianuarie, relateaza presa britanica, in timp ce mai multe companii media americane au publicat o fotografie ce o prezinta pe prințesa de Wales in timp ce se afla intr-un automobil in apropiere de Londra.


Ce parere ai despre aceasta stire?