Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fundația Class Park ajută la finalizarea unei noi școli! Vezi cum poți ajuta și tu!

Publicat:

O noua școala se deschide in Targoviște. Este vorba despre Școala Primara Noua Targoviște ( clasa 0, clasa 1 și clasa 2-a). Aceasta este poziționata la 200 de m de Post-ul Fundația Class Park ajuta la finalizarea unei noi școli! Vezi cum poți ajuta și tu! apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elevii intra de vineri in vacanța, dupa finalizarea cursurilor/Cand se vor intoarce in școli

09:30, 26.04.2024 - Motiv de bucurie pentru școlari: vacanța bate la ușa! Au mai ramas doar cateva zile pana la 1 mai și pana la Sarbatorile Pascale ortodoxe, iar elevii vor intra in vacanța, dupa ce vor incheia, vineri, orele la școala. Cat dureaza aceasta vacanța? Elevii vor intra de vineri in vacanta, dupa finalizarea…

De vineri, elevii vor intra in vacanța dupa finalizarea cursurilor, urmand sa se intoarca in școli miercuri, 8 mai

07:05, 26.04.2024 - Elevii vor intra de vineri in vacanta, dupa finalizarea cursurilor, si se vor intoarce in scoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, informeaza AGERPRES.Vacanta de vara va incepe vineri, 21 iunie, dupa finalizarea cursurilor.

O mașina a spart peretele unei școli din Liverpool și a ajuns intr-o clasa

16:16, 22.04.2024 - O mașina a spart peretele unei școli din Liverpool și a ajuns intr-o clasa. Accidentul a avut loc luni. Niciun elev nu se afla in interiorul clasei in momentul producerii accidentului. Accidentul a avut loc la școala primara The Beacon din Everton, Liverpool, in jurul orei 8.

Copii 'trasi la sorti'. Reguli noi in scoli si licee: cum vor fi distribuiti elevii in clase, din toamna

22:20, 09.04.2024 - Noi reguli in scoli. Din toamna, procedura de formare a claselor si de distribuire a profesorilor se schimba. Mai exact, la clasa pregatitoare, clasa a V-a si chiar la clasa a IX-a, colectivele de copii trebuie facute in ordine alfabetica sau prin tragere la sorti.

EXPLICAȚIA MINISTRULUI Elevii de clasa a IX-a iau bursa de merit pe baza mediei de admitere, „pentru ca provin din școli diferite”

13:35, 01.04.2024 - Ministrul Educației, Ligia Deca, a explicat de ce elevii de clasa a IX-a iau bursa de merit pe baza notelor de la Evaluarea Naționala. The post EXPLICAȚIA MINISTRULUI Elevii de clasa a IX-a iau bursa de merit pe baza mediei de admitere, „pentru ca provin din școli diferite” first appeared on Informatia…

10 școli din Chișinau nu vor primi elevi in clasa 1, in noul an de studii: Care sunt motivele

18:15, 25.03.2024 - „In anul de studii 2024 -2025, zece instituții de invațamant din Chișinau, dintre care 8 publice și doua private, nu vor organiza inscrierea copiilor in clasa 1”. Anunțul a fost facut de Andrei Pavaloi, șeful adjunct al Direcției Educație a municipiului Chișinau, in cadrul ședinței de astazi a Primariei.

Bautura care te ajuta sa tratezi transpirația excesiva sau bufeurile. Se prepara rapid și ușor: ”O sa vedeți ce minunat e”

21:10, 02.03.2024 - Transpirația este modalitatea corpului de a-și regla temperatura insa poate fi foarte incomoda, mai ales daca lasa urme vizibile. Cum poți scapa de bufeuri sau transpitație excesiva. Bautura eficienta pentru femeile care se confrunta cu bufeuri in perioada de premenopauza și menopauza.


Ce parere ai despre aceasta stire?