Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FRUMUSEŢEA din SCAUNUL CU ROTILE. Femeile care DEMONSTREAZĂ că NU EXISTĂ COMPLEXE

Publicat:

Campania Atipic Beauty care ajunge astazi la cea de-a treia editie si se va desfasura la Rin Grand Hotel, din Capitala, incepand cu ora 19.30, este conceputa ca o serie de evenimente fashion al carei scop este sa aduca in atentia publicului frumusetea naturala.

Astfel, pe podium vor defila 12 modele in scaun rulant. Fiecare model este insotit de o persoana publica autohtona, iar 12 designeri romani se vor ocupa de vestimentatiile fetelor ce isi vor face aparitia pe catwalk.

Atipic Beauty este un eveniment unic in lume ca format si este inregistrat ca brand, desi actiuini similare…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Antonia a intrat in direct prin telefon la Mireasa. Ce i-a spus lui Cristian

14:55, 02.05.2024 - Cristian nu este sigur daca sa o cheme pe Antonia in casa Mireasa. Tanarul i-a cerut sfatul mamei sale. Doamna Daniela a marturisit ca și ea are un semn de intrebare. Antonia a intrat in direct și i-a spus baiatului ca daca o va chema, raspunsul ei va fi „Da”.

Știrile Antena Stars. Cum petrece Antonia de ziua ei de naștere. Ce cadou a primit de la Alex Velea. Declarații exclusive: „Exact pe placul meu”

16:31, 12.04.2024 - Antonia este sarbatorita zilei. Artista a implinit astazi 35 de ani și spune ca și-a dorit ceva diferit pentru ziua de naștere din acest an, asta pentru ca iși dorește sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

Mireasa sezonul 7. Ce mai face și cum arata Giulia, concurenta cu care Antonio se saruta dupa desparțirea de Maria

16:16, 01.04.2024 - Giulia este una dintre fostele concurente de la Mireasa sezonul 7. Nu a fost in competiție de la inceput, iar pentru scurt timp a fost intr-o cunoaștere cu Roberto, apoi a format un cuplu cu Zian. Dupa ce au decis ca nu se potrivesc, ea și-a aratat interesul pentru Antonia.

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.

Decizie definitiva in dosarul impresarului care a tarat-o pe Antonia intr-un scandal penal

23:45, 17.03.2024 - Radu Mușetescu, impresarul pervers inchis pentru lipsire de libertate și viol, condamnat și pentru ca a comis escrocherii in numele Antoniei, ramane cu pedeapsa definitiva, dupa ce judecatorii au respins revizuirea dosarului.

Sarbatoare 28 februarie: un sfant foarte important e pomenit astazi de calendarul ortodox din țara noastra

19:00, 28.02.2024 - Sarbatorile zilei:OrtodoxeSf. Cuv. Vasile MarturisitorulGreco-catoliceSf. cuv. m. Vasile. Harti lactateRomano-catoliceSf. Roman, abate; Fer. Antonia, calug.Sfantul Cuvios Vasile Marturisitorul este pomenit in calendarul crestin ortodox in ziua de 28 februarie.A trait in timpul cand prigoana iconoclasta…

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia a decis sa se desparta de Valentin. Concurenta i-a spus ca se simte confuza: "Eu cred ca am fost sincera..." / VIDEO

20:45, 19.02.2024 - Antonia a decis sa se desparta de Valentin. In seara petrecerii, concurenta și-a exprimat incertitudinea in ceea ce privește relația ei cu cel cu care, de curand, confirmase ca formeaza un cuplu. Tanara i-a marturisit partenerului sau ca se simte confuza și ca a intrat in relația cu el cumva forțata. 


Ce parere ai despre aceasta stire?