Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Frumoasa Eva Mendes, distrusă de durere. Fratele ei a murit de cancer

Publicat:

"Inca nu pot sa cred ca acest lucru s-a intamplat. Plang in timp ce scriu asta și nu știu cum sa ma descurc cu faptul ca el nu mai e…Viața mea nu va mai fi niciodata la fel fara el", a scris fratele mai mic al actritei.

Eva Mendes are 42 de ani, iar din 2011 este casatorita cu actorul , cu care are un copil. La inceputul acestei luni ea a postat pe Instagram o fotografie cu ea și cu fratele ei, cu care a mers la un eveniment dedicat cancerului, unde actrita a ținut un discurs despre lupta cu cancerul. "In seara asta, sunt aici cu familia mea și cu fratele meu Carlos, care…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mama Monicai din Timiș, distrusa de durere dupa ce fiica ei a murit. Femeia a primit cea mai ingrozitoare veste: ”Vreau sa fie si el la trei metri, cum este fata mea”

16:10, 13.05.2024 - Monica a murit in urma unui accident rutier, provocat de iubitul ei. Baiatul de 19 ani era șofer de doar patru zile și pierduse controlul volanului, intr-o curba. Din nefericire, Monica s-a stins din viața. Mama ei este distrusa de durere, caci luni dimineața a primit cea mai ingrozitoare veste.

Accident ingrozitor in Argeș! Doi tineri de 16 și 19 ani au murit, dupa ce au intrat cu mașina intr-un copac. Autoturismul s-a facut praf / FOTO

17:45, 02.05.2024 - Accident infiorator in Argeș, in Joia Mare. Doi tineri au murit pe loc, dupa ce au intrat cu mașina intr-un copac. Ceilalți doi baieți, care se aflau in aceeași mașina, au nevoie de ingrijiri medicale. Viața tinerilor de 16 și 19 ani nu a mai putut fi salvata.

Verișorul Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, a murit la o zi de la inmormantarea ei! Apropiații sunt sfașiați de durere: ”Nu pot sa cred”

23:20, 29.03.2024 - Inca o lovitura pentru familia Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir! Verișorul ei, Eduard, a murit la doar o zi dupa ce a fost condusa pe ultimul drum. Tanarul de 17 ani s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar moartea lui a provocat și mai multa suferința in sufletele tuturor.

Artiștii din Romania il plang pe George Nicolescu, cantarețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breasla

13:00, 26.03.2024 - Lumea muzicii din Romania este in doliu, dupa ce George Nicolescu, artistul care s-a nascut orb, a murit astazi, la 74 de ani. Cantarețul era apreciat atat de familie, cat și de colegii de breasla, care au numai cuvinte de lauda la adresa lui.

Tragedia vieții posibilului nostru adversar la Euro: bunicul i-a ucis tatal, fratele mai mic a murit in accident, mama a fost rapusa de boala. „E greu sa mai supraviețuiești”

17:06, 20.03.2024 - Savo Milosevic, 50 de ani, legendarul atacant sarb, acum selecționerul Bosniei, și-a pierdut mama lovita de maladie, tatal ucis de bunic, unchiul și fratele in accidente rutiere. „E greu sa supraviețuiești dupa tot ce s-a intamplat". A ramas puternic afectat, dar a supraviețuit. # Și joi infrunta Ucraina…

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.

Soția lui Gabi Stangau, prima imagine dupa ce violonistul a fost inmormantat. Diana Berințan, distrusa de durere: „Te iubesc toata viața mea” / FOTO

17:45, 24.02.2024 - Miercuri, Gabi Stangau a fost condus pe ultimul drum. Sute de persoane au mers sa ii aduca un ultim omagiu. Rude, prieteni, dar și oameni simpli l-au plans pe violonist. Soția lui, Diana Berințan, iși revine cu greu din șocul pierderii.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?