Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fructul Oprit ONLINE. Întâlnirea cu Tudor Caragea a răscolit sentimente îngropate adânc

Publicat:

. Sezon 2. Episodul 6. Adevarul despre tatal biologic al micutului Victor a tulburat atmosfera deja tensionata din casa Caragea. Aparitia lui a reusit sa aduca putina alinare in sufletele personajelor. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iohannis promite cedarea unui sistem Patriot catre Ucraina, dupa intalnirea cu Biden

23:46, 07.05.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, la Washington, ca Romania va gasi o solutie in privinta cedarii unui sistem Patriot de aparare antiaeriana Ucrainei, potrivit Agerpres. ”Exista, evident, nevoia unor sisteme de aparare antiaeriana in Ucraina, sisteme avansate, si in acest fel, in ultimele…

A debutat episodul final al serialului „Shogun” pe Disney+. Intregul sezon al palpitantului serial este disponibil acum pentru vizionare

19:11, 24.04.2024 - „Shogun” a cucerit inimile telespectatorilor – atenția extraordinara acordata detaliilor, scenariul excelent și peisajele impresionante sunt doar cateva dintre elementele care asigura o experiența incredibila pentru oricine decide sa vizioneze acest serial. Intriga politica din Japonia feudala a secolului…

ONU cere ancheta dupa descoperirea unor gropi comune in Fașia Gaza: "Victimele au fost ingropate adanc si acoperite cu deșeuri”

18:31, 23.04.2024 - ONU a cerut marti o ancheta internationala dupa descoperirea unor gropi comune cu palestinieni uciși, in principalele doua spitale din Fasia Gaza, subliniind necesitatea unei anchete independente in fata actualului "climat de impunitate".

Mireasa sezon 9, 18 aprilie 2024. Adriana a marturisit ca nu are sentimente puternice pentru Albert: „S-a rupt cunoașterea?”

15:45, 18.04.2024 - Adriana i-a marturisit lui Albert ca nu are sentimente puternice pentru el, astfel incat sa doreasca sa intre intr-o relație cu el.Adriana i-a marturisit lui Albert ca nu are sentimente puternice pentru el, astfel incat sa doreasca sa intre intr-o relație cu el.

Avertisment: viperele și-au facut apariția pe potecile de munte. Intalnirea neașteptata cu un grup de turiști VIDEO

11:25, 01.04.2024 - Temperaturile ridicate din aceasta perioada au scos din amorțeala, mai devreme, viperele. Șerpii veninoși pot fi intalniți in zonele de munte, dar și in locuri mai des tranzitate de turiști, cum este Dealul Cetații Devei

Mireasa, sezon 4. Cum a raspuns Raluca Șaulescu cand a fost intrebata daca este insarcinata. Care este adevarul

13:50, 23.03.2024 - Raluca și Ion Șaulescu au fost invitați in platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a discuta despre viața lor dupa experiența din show-ul matrimonial. Mai mult, tanara a fost intrebata daca este insarcinata, iar raspunsul ei a fost extrem de sincer.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 10 din sezonul 3. Ilinca Goia: „E trist, dar e adevarat, a trebuit sa spun adevarul!”

23:05, 21.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Totul despre alergiile de sezon. Un nutriționist ne spune cum putem scapa in mod natural de ele

22:25, 11.03.2024 - Specialista in sanatate, nutriționista Luminița Catana din Arad vorbește pentru „Adevarul” despre alergiile de sezon. Aceasta spune ca ele apar atunci cand sistemul imunitar reacționeaza la contactul cu o substanța straina.


Ce parere ai despre aceasta stire?