Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FRAGMENT Romanul „Adolf H. Două vieţi” de Eric Emmanuel Schmitt, lansat la Bucureşti

Publicat:

Miercuri, de la ora 19.00, la de la Cismigiu, are loc lansarea romanului „Adolf H. Doua vieti” de , considerat cel mai bun roman semnat de scriitorul francez. Scriitorii si jurnalistii , si vor discuta despre volumul care il are ca protagonist pe . „Adevarul” prezinta in premiera un fragment din cartea lui Schmitt.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Planul pentru București, lansat astazi de Sebastian Burduja. Ce viziune impune candidatul PNL

11:30, 29.04.2024 - Sebastian Burduja, candidatul liberalilor pentru Primaria Generala, și-a invitat susținatorii la evenimentul de lansare a Planului pentru București din aceasta seara, in care bucureștenii vor afla ideile acestuia pentru Capitala, echipa și soluțiile liberale pe care vrea sa le

Romania, o țara - doua lumi. Economist: „Merge mai mult in marșarier decat sa accelereze, restul țarii e abandonat”

22:20, 28.04.2024 - In vreme ce București și Cluj au depașit deja media UE, conform cifrelor oficiale, Romania are și cele mai sarace zone din intreaga uniune. Trei reputați economiști analizeaza pentru „Adevarul” situația Romaniei, țara in care, potrivit Eurostat, traiesc cei mai mulți oameni expuși saraciei.

Vieți salvate dupa o noua prelevare multipla de organe! Rinichii au ajuns la Cluj

14:40, 01.04.2024 - Echipe medicale din Targu Mureș, București și Cluj-Napoca au prelevat, in weekend, organe si tesut osos de la o pacienta aflata in moarte cerebrala la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures.

Catalin Tenița, de la REPER, și-a lansat candidatura la Primaria Sectorului 4: Eu nu sunt aici pentru betoane

14:50, 23.03.2024 - Presedintele REPER Bucuresti, Catalin Tenita, si-a lansat, sambata, candidatura la Primaria Sectorului 4. La evenimentul desfașurat la intrarea in Orașelul Copiilor a participat și Nicușor Dan, scrie News.ro.

LIVE VIDEO+TEXT: Romanul Flori de busuioc al Aureliei Lapusan, lansat la Biblioteca Judeteana Ioan N. Roman Constanta (GALERIE FOTO+VIDEO)

16:55, 21.03.2024 - Aurelia Lapusan, scriitoarea originara din Constanta, isi lanseaza astazi, 21 martie 2024, de la ora 17:00, volumul "Flori de busuioc". Evenimentul editorial este gazduit de Biblioteca Judeteana "Ioan N. Roman" Constanta, in Aula. Prezentarea cartii aparuta la Editura Upstitute din Bucuresti va fi facuta…

Fara patima: Accente cu și de la razboinica Iovanovici Șoșoaca

12:45, 10.03.2024 - Energica, impetuoasa, inflamanta, zgomotoasa, radicala Diana Iovanovici Șoșoaca, lidera peste S.O.S. Romania, e perfecta in rolul de incasatoare de epitete, jigniri, injuraturi și multiple acuzații. Cu cat tragi in ea mai tare și din toate pozițiile, o intarești. Asta-i fenomenul. Niște unii cu mintea…

(P) Kaufland Romania a lansat Caravana A.C.C.E.S., alaturi de George Balta și Tedy Necula

09:35, 04.03.2024 - București, 4 martie 2024 – Kaufland Romania a lansat „Caravana A.C.C.E.S.”, impreuna cu George Balta, ambasadorul programului Kaufland A.C.C.E.S., fost jucator de rugby, maratonist in scaun rulant și speaker motivațional, și regizorul Tedy Necula. Proiectul este un nou demers al retailerul prin care…

Lansare Humanitas. Pe urmele lui Constantin Brancuși, din Romania la Paris, de ziua artistului

22:40, 16.02.2024 - Editura Humanitas va invita luni, 19 februarie, de la ora 19.00, la Libraria Humanitas de la Cișmigiu (bd. Regina Elisabeta nr. 38), la o intalnire cu scriitorul Sorin Tranca, jurnaliștii Marius Constantinescu și Cristian Patrașconiu și antropologul Alexandru Balașescu.


Ce parere ai despre aceasta stire?