Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Four Nations All Blacks au surclasat Australia: 22-0

Publicat:

Echipa de rugby a a depasit net Australia, 22-0, in a doua etapa din 4 Natiuni, competitie care reuneste cele mai bune echipe din emisfera sudica. "All Blacks" dubleaza succesul de saptamana trecuta, cand au invins echipa australiana la ea acasa, pe stadionul din Sydney (27-19). Sambata, nationala australiana nu a izbutit sa inscrie vreun punct, ceea ce nu i s-a mai intamplat din 1962!

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Momente dramatice: oamenii blocați in Noua Caledonie au ramas fara mancare din cauza revoltelor violente

18:50, 18.05.2024 - Australienii blocați in Noua Caledonie raționeaza mancarea in timp ce așteapta o cale de ieșire din acest teritoriu insular tulbure din Pacific, dupa revoltele in care patru persoane au murit, a declarat sambata un turist din Sydney.

Acțiunile Chinei in Pacific au starnit o serioasa ingrijorare in Noua Zeelanda

07:25, 03.05.2024 - Ministrul de Externe al Noii Zeelande, Winston Peters, a denuntat vineri dorinta Chinei de a-si spori prezenta in domeniul securitatii in insulele Pacificului, avertizand impotriva actiunilor care ar putea "destabiliza" sau slabi securitatea regionala, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

“Barbatul cu bata”, care a intervenit eroic in timpul atacului de la mall-ul din Sydney, a primit cetatenie australiana

07:36, 22.04.2024 - Francezul Damien Guerot, care a intervenit eroic pentru a-l opri pe atacatorul care a injunghiat mortal sase persoane intr-un centru comercial din Sydney, in 13 aprilie, a primit cetatenia australiana, relateaza Le Figaro.

Francezul care l-a confruntat pe cuțitarul de la mall-ul din Sydney va primi cetațenia australiana

17:25, 16.04.2024 - Barbatul care l-a confruntat pe cuțitarul de la mall-ul din Sydney a primit propunerea de a deveni cetațean australian. Propunerea a fost facuta de premierul Australiei. Barbatul a fost laudat pentru curajul sau, noteaza Mediafax.

Un nou atac cu cutitul la Sydney, un lider al bisericii si mai multi credinciosi au fost raniti intr-o biserica – video

15:06, 15.04.2024 - Un atacator inarmat cu un cutit a ranit luni mai multi oameni intr-o biserica din Wakeley, la circa 30 de km de cartierul de afaceri din centrul metropolei australiene Sydney, informeaza Reuters, preluata de Agerpres. Conform presei locale, un lider al bisericii si mai multi credinciosi din suburbia…

Ploi torențiale și inundații la Sydney. Un baraj s-ar putea revarsa in urmatoarele ore

10:45, 07.04.2024 - Ploile torențiale au provocat inundații la Sydney și in imprejurimile orașului australian. Incepand de vineri, mai multe zone au fost acoperite de apa. Experții avertizeaza ca pericolul nu a trecut și anunța ca un baraj s-ar putea revarsa sambata.

Andreea Raducan, prima invitata la noua emisiune GSP „La Feminin”. Azi, de la ora 20.00, live pe GSP

19:25, 21.03.2024 - GSP lanseaza astazi o emisiune despre ambiția și performanța femeilor in sport, iar prima invitata este campioana Andreea Raducan.In emisiunea moderata de Andreea Visu, sportiva care a scris istorie in gimnastica romaneasca vorbește despre viața ei de dupa gimnastica, precum și despre scandalul de dopaj…

Ofițer de poliție australian acuzat de uciderea unui cuplu gay disparut

09:45, 23.02.2024 - Un ofițer de poliție australian se confrunta cu doua acuzații de crima dupa ce l-ar fi ucis pe fostul sau iubit și pe noul lui partener. Se pare ca le-a aruncat trupurile, care nu au fost inca gasite, potrivit CNN . Ofițerul de poliție din New South Wales, Beaumont Lamarre-Condon, de 28 de ani, a aparut…


Ce parere ai despre aceasta stire?