Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotografie socanta cu Michael Jackson mort, pe patul de spital-FOTO

Publicat:

Procesul în cazul mortii lui a debutat cu o fotografie socanta a megastarului. O poza cu starul mort, pe o targa de spital, a fost prezentata de procurori.În acest proces, fostul medic al lui , , este acuzat de omor prin imprudenta.Familia megastarului, mort în urma cu doi ani, este asteptata sa depuna marturie, iar primele pledoarii încep chiar saptamâna aceasta.Daca va fi gasit vinovat, Murray ar putea primi pâna la patru ani de închisoare si va ramâne fara dreptul de a profesa meseria.

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce s-a intamplat in procesul dintre fratele Loredanei Chivu și fostul partener! Barbatul nu se lasa și "ataca" familia blondinei

22:50, 19.04.2024 - Scandalul dintre Loredana Chivu și fostul partener este departe de a se termina. Dupa ce barbatul i-a deschis nenumarate procese blondinei și a executat-o silit, acum ii "ataca" și familia. Ce s-a intamplat in procesul dintre fratele fostei asistente tv și fostul iubit.

Interlopul Costel Corduneanu a murit pe patul de spital. Suferise o interventie chirurgicala la cord

12:15, 15.04.2024 - Cine a fost Costel CorduneanuOriginar din Iași, Costel Corduneanu a fost capul unei familii extinse care a avut o influența semnificativa in zona Moldovei, implicandu-se in diverse activitați la limita legii, de la afaceri cu mașini și imobiliare pana la jocuri de noroc și protecție. Corduneanu a fost…

Precon a pierdut procesul cu Primaria Oradea pentru noul spital de Infecțioase

14:20, 14.04.2024 - Curtea de Apel Oradea a respins definitiv contestația formulata de compania Precon Transilvania in legatura cu proiectul de construire a noului spital de boli infecțioase și pneumologie, situat pe strada Vladeasa, din Oradea.

La bucata! Legendarul culturist timișorean Florin Teodorescu iși vinde sala de sport de pe patul de spital!

15:40, 10.04.2024 - Moment incredibil in Timișoara! Sala de sport a legendarului culturist Florin Teodorescu se inchide. Aceasta funcționa in Sala Olimpia de extrem de mulți ani, insa acum șase ani contractul de inchiriere cu primaria a expirat. Administrația Robu a refuzat sa il prelungeasca, la fel a facut și administrația…

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

EXCLUSIV | Mama Nadiei Comaneci, pe patul de spital! Momente dificile pentru 'Zeița de la Montreal'

12:06, 04.03.2024 - Nadia Comaneci trece printr-un calvar, dupa ce mama sa a trecut prin doua operații extrem de dificile in numai cateva luni!VEZI AICI CARE ESTE STAREA DE SANATATE ȘI DE CE BOLI SUFERA MAMA MARII GIMNASTE!  

Culița Sterp, pe patul de spital. Ce se intampla cu manelistul: „S-a agravat” / FOTO

17:25, 27.02.2024 - Culița Sterp a ajuns, de urgența, la spital. Manelistul și-a ingrijorat fanii cu ultima postare facuta publica pe internet. Iata ce se intampla cu interpretul de muzica de petrecere și care este starea actuala de sanatate!

Bogdan de la Ploiești, pe patul de spital! Artistul și-a ingrijorat fanii / VIDEO

13:55, 26.02.2024 - Bogdan de la Ploiești s-a afișat pe patul de spital! Artistul și-a ingrijorat fanii cu ultima postare pe care a facut-o pe rețelele de socializare. Iata ce le-a transmis cantarețul de manele fanilor lui de pe platforma TikTok, dar și ce a pațit acesta!


Ce parere ai despre aceasta stire?