Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotografie cutremurătoare! Cum arată tânărul de etnie romă bătut până la moarte în Franţa

Publicat:

Cotidianul britanic The Daily Telegraph a publicat pe site-ul sau, miercuri, sub titlul "fotografia care va soca Franta", imagini prezentandu-l pe tanarul adolescent roman de etnie roma batut vineri la periferia Parisului. Noi va prezentam o fotografie, pe care am cenzurat-o.

Cele doua fotografii arata un tanar zacand intr-un carucior de supermarket, cu fata tumefiata si insangerat. , este vorba de Darius, adolescentul de 16 ani care se afla in spital intre viata si moarte din cauza unei agresiuni, scrie Mediafax.

"Aceste fotografii vor soca Franta",…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Victor Ponta a dat in judecata statul roman, DNA și pe procurorul Uncheselu

20:51, 30.04.2024 - Victor Ponta a dat in judecata statul roman prin Ministerul Finantelor, DNA si pe procurorul Jean Uncheselu, cel care l-a trimis in judecata pe Ponta in dosarul Turceni – Rovinari si in care acesta a fost achitat defintiv la sfarsitul anului trecut. Citește și: Site-ul Lensa.ro, amendat cu 2000 de euro…

Ce risca medicii care duc pacientii de la stat la privat. Anunt important al Ministrului Sanatatii, Alexadru Rafila

18:15, 18.04.2024 - Cadrele medicale care duc pacienții de la stat la privat ar putea fi sancționați. Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat ca lucreaza la o strategie pentru a lua masuri in cadrul medicilor care au o astfel de practica.

PRIMUL ACCIDENT IN 43 DE ANI IN DOMENIU Șoferul roman de TIR condamnat rapid in Olanda

11:05, 05.04.2024 - Procurorul a cerut o pedeapsa de 120 de ore de munca in folosul comunitații și interdicția de a conduce in Olanda timp de șase luni pentru șoferul roman The post PRIMUL ACCIDENT IN 43 DE ANI IN DOMENIU Șoferul roman de TIR condamnat rapid in Olanda first appeared on Informatia Zilei .

Din ce cauza au ajuns la spital zeci de elevi și profesori de la un colegiu din Timișoara. Ce spun medicii: "Aceleași simptome..." 

18:30, 03.04.2024 - Peste 100 de persoane, 86 elevi si 21 de profesori de la Colegiul National ”C.D. Loga” din Timisoara au ajuns la spital cu simptome digestive. Care a fost cauza pentru care cadrele didactice și copiii au avut nevoie de ingrijiri medicale. Ce spun cadrele medicale.

Tragedie in Spania. Un roman a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier la o ferma

11:15, 03.04.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman plecat la munca in strainatate. Barbatul, care lucra la o ferma in Spania, a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut sa il salveze și au constatat decesul.

Capitala, amenințata de invazia de capușe din cauza temperaturilor crescute. Ce recomandari au medicii specialiști

17:05, 01.04.2024 - Temperaturile crescute din ultima perioada nu sunt neaparat un factor pozitiv daca ar fi sa ne raportam la unele aspecte. De exemplu, anul acesta, sezonul capușelor a inceput mai devreme. Cadrele medicale din Capitala au tratat deja primii pacienți mușcați de aceste insecte și spun ca anul acesta astfel…

Coreea de Sud - Guvernul avertizeaza medicii aflați in greva sa revina pana luni la serviciu

13:50, 03.03.2024 - Guvernul sud-coreean a reluat dispozițiile privind revenirea la serviciu a medicilor aflați in greva, avertizand ca aceștia trebuie sa revina la locurile lor de munca pana cel tarziu luni, relateaza BBC preluat de Rador Radio Romania. Aproape zece mii de medici risca sa-și piarda licențele de practica…

Adolescent mort pe terenul de fotbal, dupa ce a baut energizant

17:20, 27.02.2024 - Chris, baiatul de 16 ani din localitatea Biled juca fotbal cu mai mulți prieteni cand a cazut secerat la pamant. Martorii au sunat urgent la 112 și la fața locului a ajuns chiar și un elicopter SMURD.Medicii s-au chinuit sa il resusciteze minute in șir și l-au transportat la spital pentru ingrijiri…


Ce parere ai despre aceasta stire?