Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO VIDEO Constantin Crăciun, „Ţăranul Sărac” din Cîmpineanca, şi-a aruncat producţia de struguri la lighioane

Publicat:

Cel mai celebru taran din Vrancea, Constantin Craciun, zis si „”, a oferit astazi la ferma sa din Cimpineanca o noua lectie despre painea amara pe care o mananca cei care-si muncesc pamantul.

Revoltat de scaderea dramatica a pretului de achizitie al strugurilor, „” a decis sa ofere strugurii animalelor din curtea sa decat sa-i vanda pe degeaba la marii producatori. Constantin Craciun lucreaza o suprafata importanta de vie si spune ca a consemnat pierderi in loc sa obtina un minim profit, asa cum se intampla in toata lumea aceasta.

„Mi-au dat 60 de…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana. Care sunt motivele

19:10, 26.04.2024 - Romanii se confrunta cu cele mai ridicate rate de dobanda la credite din intreaga Uniune Europeana, in ciuda faptului ca salariile in țara sunt printre cele mai mici. Dobanzile practicate la noi sunt de pana la patru ori mai mari decat in alte state europene. „Avem cea mai mare inflație din Uniunea…

Zodii pe care nu e bine sa le pierzi. Nativii care fac diferența in relațiile cu cei din jurul lor

07:51, 12.04.2024 - Zodii pe care nu e bine sa le pierzi. Nativii care fac diferența in relațiile cu cei din jurul lorExista unele zodii pe care vei regreta daca le vei pierde din viața ta. Acești nativi au ceva special și fac diferența in relațiile pe care le au cu oamenii din jurul lor. Conexiunea pe care o vei avea…

Barber shop sau salon de frizerie: Cat de diferite sunt experiențele pentru barbați?

14:00, 21.02.2024 - Diferența intre un Barber Shop in Cluj și un Salon de Frizerie consta in serviciile oferite, atmosfera și designul interior, precum și in experiența generala a clienților. Barber Shop-urile sunt cunoscute pentru tradiția și serviciile clasice de tuns și barbierit, in timp ce Saloanele de Frizerie din…

UE lauda noul guvern Tusk pentru eforturile de a „restabili statul de drept”. Fonduri de miliarde de euro, pe cale sa fie deblocate

16:35, 20.02.2024 - Uniunea Europeana a salutat, marți, eforturile noului guvern Tusk de a „restabili statul de drept” și de a renunța la politicile guvernului populist anterior, in urma caruia țara a pierdut miliarde de euro in fonduri europene, relateaza Reuters.

Cu cat au crescut prețurile la cele mai importante produse alimentare din 2019. Ce este gresit cand ni se spune ca romanii nu au cum sa simta o mare diferența in portofele deoarece salariul minim a crescut si el?

10:00, 19.02.2024 - Mancam produse alimentare mai scumpe, in medie, cu 43% fața de 2019 cand nu aveam nici pandemie, nici criza energetica și nici razboi. Dintre produsele alimentare care nu ar fi trebuit sa mențina scumpiri mari sunt cele de panificație. Prețul painii a crescut cu peste 52%, arata cifrele Institutului…

Companiile din Romania și Ungaria, printre cele mai afectate de creșterea semnificativa a prețurilor la energie in Uniunea Europeana

11:45, 15.02.2024 - Un raport anual privind piața unica și competitivitatea, publicat miercuri de Comisia Europeana, dezvaluie ca companiile din Romania și Ungaria se confrunta cu cele mai mari costuri la energie din intreaga Uniune Europeana. Prețurile la energie au crescut considerabil in UE in ultimii doi ani, in special…

Pizza s-a scumpit cu 6,5% in Romania, anul trecut

13:45, 09.02.2024 - O pizza cumparata in magazinele din Uniunea Europeana a costat mai mult cu 5,9% in luna decembrie 2023, comparativ cu luna decembrie 2022, conform datelor publicate de Eurostat cu ocazia Zilei Internationale a Pizzei. In randul statelor membre, cele mai mare cresteri anuale de preturi la pizza s-au…

Platim asigurari degeaba! Revoltator! Cat a ajuns sa coste un simplu set de analize de sange la ”privat”, pentru ca ”nu sunt fonduri”

10:50, 07.02.2024 - Analizele de sange trebuie sa fie decontate de stat, dar problema este ca nu sunt fonduri, iar romanii ajung la ”privat”.Prețurile sunt foarte mari pentru aceste analize, de care nu ne putem lipsi. Statul ar trebui sa asigure decontarea lor prin Casa de Asigurari, dar nu sunt fonduri aproape niciodata.…


Ce parere ai despre aceasta stire?