Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Vica Blochina nu se eschivează! A recunoscut :"Sexul e ... "

Publicat:

nu renunta niciodata sa uimesca, atunci cand vorbim despre gusturile proprii si chiar reflectiile personale asupra vietii. Fosta balerina ne incanta privirile, dar si mintile.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Mihai Neșu, adevarul despre soția lui, dupa ce s-a zvonit ca Maria l-a parasit in urma accidentului: „Lumea a blamat-o”. Au divorțat in 2012 / VIDEO

14:50, 03.05.2024 - Mihai Neșu și soția lui, Maria, au divorțat in 2012, la catva luni dupa ce fostul fotbalist a suferit accidentul in urma caruia a ramas paralizat. Fosta lui partenera a fost acuzata ca l-a parasit, iar Mihai Neșu spune ca, de fapt, el și-a dorit divorțul.

Cosmina Adam este insarcinata! Fosta asistenta TV urmeaza sa devina mama pentru prima data: ”Nu putem descrie in cuvinte...” / FOTO

18:10, 28.04.2024 - Veste bomba in showbiz! Cosmina Adam este insarcinata și urmeaza sa devina mama pentru prima data! Fosta asistenta de la Acces Direct a dat marea veste și a facut publica una dintre cele mai emoșionante fotografii, alaturi de soțul ei! Iata ce mesaj induioțator a transmis!

Arestat pentru ca și-a terorizat fosta iubita și a incalcat ordinul de protecție. De mai multe ori!

15:40, 24.04.2024 - Un barbat de 38 de ani din Poiana Lacului a fost arestat pentru ca și-a terorizat fosta iubita și apoi a incalcat și ordinul de protecție emis impotriva sa. Potrivit polițiștilor, problema treneaza inca din august, anul trecut, timp in care barbatul a sunat-o pe femeie și a amenințat-o, iar apoi s-a…

Nevasta unui mare campion al Romaniei a recunoscut acum ca s-a prostituat pentru sume mari de bani!

20:45, 22.04.2024 - Fosta soție a lui Marian Dragulescu a recunoscut ca s-a prostituat ani la rand dupa ce s-a desparțit de sportiv. Ba mai mult, ar fi caștigat sute de mii de euro de pe urma clienților sai!CITEȘTE AICI DECLARAȚIILE FARA PERDEA ALE LARISEI DRAGULESCU!

Vica Blochina, detalii despre coșmarul prin care a trecut, dupa ce fiul ei a decis sa se mute la Victor Pițurca: „Am eșuat ca mama”

08:55, 17.04.2024 - Vica Blochina a trecut prin momente greu de imaginat, dupa ce fiul ei, Edan, a decis sa se mute definitiv la Victor Pițurca, tatal sau. Fosta balerina a declarat in cadrul unei emisiuni online ca a „eșuat ca mama”.Prezenta in emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, Vica Blochina și-a deschis sufletul…

Delia, logodnica lui Lino Golden, a recunoscut ca fosta lui a incercat sa intervina intre ei: „Se autoinvita cu noi pe un drum”

14:30, 10.04.2024 - Delia, logodnica lui Lino Golden, a vorbit recent despre detaliile mai puțin știute din relația lor, dar și despre felul in care fosta lui a incercat sa se bage intre ei. Iata ce declarații a facut.

Ce inalțime și cate kilograme are Vica Blochina. Vedeta are mereu grija de silueta sa

00:55, 05.03.2024 - Vica Blochina este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țara. De-a lungul anilor, a atras privirile barbaților, avand forme apetisante pe care a știut, intotdeauna, cum sa le puna in valoare. Fosta dansatoare a marturisit care ii sunt proporțiile, raspunzand la o intrebare a unei fanei.


Ce parere ai despre aceasta stire?