Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO: Şi-au făcut operaţii estetice ca să arate ca idolii lor

Publicat:

S-a operat ca sa arate ca un desen animat

O femeie de 57 de ani din a cheltuit nu mai putin de 10.000 lire sterline (16.000 dolari) ca sa arate ca personajuld e desene animate . Ea a suferit implanturi cu silicon, numeroase injectii cu botox si liftinguri pentru a semana cu frumoasa din animatia "".

Surori gemene, s-au operat ca sa fie complet identice

Jo si , tot din s-au nascut la cateva minute una de cealalta si semanau ca doua picaturi de apa. Cand…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

A implinit recent 67 de ani, dar ridurile abia se observa pe fața lui! Cum arata Ioan Neculaie, dupa numeroase operații estetice

12:10, 14.05.2024 - Ioan Niculaie a implinit de curand 67 de ani, insa nu-și arata deloc varsta. Fostul patron al FC Brașov a fost surprins recent la un restaurant, iar imaginile releva un aspect intinerit, sugerand recurgerea acestuia la numeroase operații estetice in ultimii ani.

Cum arata Nicoleta Luciu fara pic de machiaj. Fosta vedeta TV are multe operații estetice

18:21, 12.04.2024 - Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor, dar continua sa fie destul de activa pe rețelele de socializare. Recent, fosta vedeta tv a postat un filmuleț in care le arata fanilor virtuali ca a apelat la o noua procedura la nivel facial. Mulți au fost surprinși sa vada cum arata, de fapt Nicoleta…

Star Matinal. O influencerița a murit la varsta de 30 de ani, din cauza unei operații estetice. Și-a dorit o schimbare, dar a platit frumusețea cu prețul vieții / VIDEO

08:35, 26.03.2024 - Un nou caz cutremurator. A platit frumusețea cu prețul vieții. O tanara influencerița a murit la doar 30 de ani, dupa ce a apelat la ajutorul medicului estetician pentru o operație de liposucție.

Dismorfia Snapchat: Oamenii au ajuns sa iși faca operații estetice pentru a arata ca in fotografiile filtrate

15:35, 17.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din Boston au descoperit o legatura intre utilizarea social media și procedurile cosmetice. Ca urmare a „culturii selfie”, utilizatorii dezvolta „dismorfia Snapchat” și cauta proceduri pentru a arata ca in imaginile filtrate cu ei inșiși, potrivit unui nou studiu.

Perchezitii intr-un dosar in care un barbat e acuzat ca a mutilat zece persoane prin operații estetice

10:05, 12.03.2024 - Politistii din Constanta fac 15 perchezitii intr-un dosar in care un barbat este acuzat ca a facut interventii chirurgicale estetice in urma carora zece persoane ar fi fost mutilate. Prejudiciul in dosar este de aproape doua milioane de euro.


Ce parere ai despre aceasta stire?