Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Primele imagini cu Irina Nicolae, fostă membră A.S.I.A., în rochie de mireasă! A FOST SUPERBĂ!

Publicat:

a spus în sfârsit "DA" dupa zece ani de relatie. Fosta membra a trupei A.S.I.A. si iubitul ei, , presedintele de Judo, s-au casatorit si avem primele imagini!

Fericita de experienta traita, a postat pe contul ei de facebook un mesaj lung despre ce a simtit la nunta sa.
"A fost cea mai intensa, dar si cea mai frumoasa saptamâna din viata noastra. Pe 2 octombrie ne-am unit destinele într-o catedrala din Moscova si în 4 octombrie la biserica româneasca din Budapesta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu Viviana Sposub in rochie de mireasa. Anunțul despre nunta cu George Burcea: „Nici anul asta”

15:05, 04.05.2024 - Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, și-a surprins fanii cand a aparut imbracata intr-o rochie de mireasa. Fosta prezentatoare TV a menționat ca nu se va casatori in acest an, așa cum sperau cei care o apreciaza in mediul online.Viviana Sposub și George Burcea formeaza unul dintre cele mai indragite…

Horatiu Moldovan si-a asumat relația cu Aza Gabriela, fosta iubita a lui Dragos Nedelcu. Primele imagini cu cei doi indragostiți sarutandu-se / VIDEO

15:31, 29.03.2024 - Daca inițial parea ca Horațiu Moldovan iși dorea sa iși țina viața personala departe de ochii curioșilor, cu puțin timp in urma, portatul titular al naționalei a facut publica relația cu Aza Gabriela, fosta iubita a lui Dragos Nedelcu. Cei doi indragostiți s-au filmat sarutandu-se.

Andreea Marin, superba intr-o rochie scurta, dupa ce a slabit 20 de kilograme: „Ești un exemplu ca se poate”

12:15, 29.03.2024 - Andreea Marin a fost protagonista unei ședințe foto, dupa ce a slabit nu mai puțin de 20 de kilograme in ultimele luni. Fosta prezentatoare TV și-a etalat silueta intr-o rochie scurta, care ii venea deasupra genunchilor.

Un fost concurent de la Mireasa s-a casatorit cu iubita lui. Cei doi urmeaza sa devina și parinți. Primele imagini din ziua cea mare / FOTO

17:10, 24.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul ca se va casatori, dar avea sa iși cunoasca soția in afara competiției. Un fost concurent de la Mireasa a facut marele pas in urma cu o zi. El și iubita lui se pregatesc și de venirea pe lume a primului lor copil.

Primele imagini video cu atacul terorist din Moscova publicate de mass-media

21:50, 22.03.2024 - Un clip postat pe canalul X al Nexta suprinde momentul in care mai multe persoane inarmate și in ținuta de camuflaj patrund in cladire și deschid focul. Cel puțin 14 persoane au fost ucise și 35 ranite in incidentul armat care a avut loc astazi la sala de concerte Crocus City Hall din apropierea Moscovei,…

Carmen Petcu de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta va deveni mama pentru prima data / FOTO

14:10, 19.03.2024 - Carmen Petcu traiește cea mai frumoasa perioada din viața de cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu este impreuna de ani buni cu logodnicul ei, Ionatan, iar cei doi se pregatesc sa devina parinți pentru prima data.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Drama teribila a Irinei, fosta membra a trupei ASIA: ”Am reușit sa raman intreaga la minte, deși sufletul...”

19:20, 14.02.2024 - Fosta componenta a trupei A.S.I.A., Irina Nicolae duce o viața liniștita la Budapesta, alaturi de soțul și fiica sa. Insa nu intotdeauna a avut parte de tihna. In urma cu mai mulți ani fericirea artistei a fost umbrita de o adevarata drama.


Ce parere ai despre aceasta stire?