Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / O vedetă internaţională, surprinsă într-o ipostază HIDOASĂ în vacanţă

Publicat:

, cunoscuta pentru rolul ei din filmul Batman,  a fost fotografiata într-o ipostaza jenanta, în timp ce se afla alaturi de prieteni în vacanta la Saint-Tropez.

Actrita si-a ales un costum de baie foarte decoltat, neadecvat pentru o femeie de 59 de ani care o face sa arate horror.



a fost una dintre cele mai cunoscute fotomodele din ani 70. Ea a fost casatorita cu . Cei doi si-au început relatia în 1977 si s-au casatorit în 1990 si au divortat în 1999. Cei doi au împreuna patru copii,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Madalina Ghenea, asa cum nu ai mai vazut-o pana acum! Ipostaza a creat scandal pe internet, cum se apara vedeta

13:11, 28.05.2024 - Madalina Ghenea a facut furori și a starnit controverse in mediu online, dupa ce a aparut intr-o ipostaza in care nu a mai fost vazuta pana acum. Imaginile cu superba romanca au creat un adevarat scandal, a fost nevoita sa intervina. Cum a explicat situația. Madalina Ghenea a facut furori in mediul…

Vacanța de vedeta. Care este destinația de vacanța preferata de Adina Buzatu. Motivul pentru care nu a apelat niciodata la agenții de turism

17:56, 18.05.2024 - Adina Buzatu și-a dorit ca in 2024 sa calatoreasca mai mult nu doar pentru proiectele de pe plan profesional, ci și pentru a se relaxa. Stilista a reușit sa viziteze mai multe locuri, dar de departe, pe lista preferințelor se afla Cuba, unde și-ar mai dori sa revina.

Vacanța de Vedeta. Cum a cerut-o Dan Badea in casatorie pe soția lui, Madalina. Cei doi au trait clipe de poveste: „Așa cum visam...” / VIDEO

16:30, 18.05.2024 - Cum a fost momentul in care Dan Badea și-a luat inima in dinți și a cerut-o in casatorie pe soția lui, Madalina. Cei doi au trecut clipe de poveste. Ce au marturisit, in exclusivitate pentru emisiunea Vacanța de Vedeta.

Imagini cu Oana Zavoranu din vacanța de Paște in Maramureș. Ce a descoperit acolo: „O parte de țara inca nemurdarita de timpurile grele”

15:36, 09.05.2024 - Oana Zavoranu și-a petrecut anul acesta Paștele in Maramureș. A vizitat nordul țarii și s-a declarat impresionata de oamenii pe care i-a intalnit acolo, de peisaje, dar și de tradiții. Spre deosebire de alți ani cand statea acasa alaturi de soțul ei, Oana Zavoranu a decis sa petreaca acum intr-un loc…

Delia, ipostaza aparte de Paste. Ce face vedeta, a fugit de aglomeratie, iar fanii au felicitat-o: „Mi-au ramas cozonacii in gat”

18:25, 06.05.2024 - In acest an, Delia Matache nu a petrecut Paștele in Romania, ci a plecat intr-o vacanța de vis intr-un loc mirific din Europa. Solista este cunoscuta pentru pasiunea sa pentru calatorii, așa ca nu putea sa nu faca din nou o escapada. Pe rețelele de socializare, Delia și-a incantat fanii cu imagini inedite…

Vacanța de vedeta. Giulia Nahmany, confesiuni de suflet despre bunica ei. Femeia are aproape 100 de ani: „Are un stil de viața atat de sanatos”

19:15, 04.05.2024 - Giulia Nahmany a venit in Romania pe cand avea 12 ani, dupa o buna perioada in care ea și parinții s-au mutat in Belgia. Vedeta are o relație apropiata și cu bunica ei, care locuiește in Israel și despre care spune ca i-a dat o mulțime de lecții.

Vacanța de vedeta. Cum l-a schimbat pe Damian Draghici pelerinajul de pe Muntele Athos. Și-a dorit sa se mute in locul sfant: „Un moment de rascruce...”

18:20, 04.05.2024 - Damian Draghici a fost de mai multe ori pe Muntele Athos, iar prima data cand a mers in locul sfant a fost intr-o perioada mai dificila, despre care spune ca era in cautarea unor raspunsuri cu privire la viața lui. Și-a dorit și sa mute pe Muntele Athos in acel moment.

Vacanța de vedeta. Joaquin Bonilla, sfaturi pentru cei care vor sa calatoreasca in Mexic. Ce locuri merita vizitate: „E superb acolo”

19:25, 23.03.2024 - Joaquin Bonilla s-a nascut in Mexic și deși locuiește in Romania de ani buni, unde și-a facut o alta viața, este legat de locurile natale. Fostul concurent de la America Express spune ca sunt cateva zone care merita vizitate, in special de cei care iși doresc ceva diferit in vacanța.


Ce parere ai despre aceasta stire?