Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO O pisică şi un golden retriever s-au împrietenit. Restul este istorie

Publicat:

  Ponzu, exemplarul canin minunat care a adoptat puiul de pisica, are grija de Imichi inca de la bun inceput, cand starea de sanatate a acestuia era precara.    Retelele sociale, in special Instagram, nu aveau cum sa ramana neutre, asa ca s-au transformat in intermerdiarii care transporta povestea din Japonia, unde are loc, in toata lumea, catre toti admiratorii.   Imichi si Ponzu isi petrec toate zilele impreuna, dormind, mancand, jucandu-se si alintandu-se alaturi de stapanii lor.   
El este Imichi...

Iar el este Ponzu

  Se stiu de cateva luni,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Facebook și Instagram au picat in mai multe zone din lume. Utilizatorii nu se pot loga și nu primesc mesajele

17:55, 20.03.2024 - Rețelele sociale Facebook și Instagram au picat, miercuri dupa-amiaza, in mai multe zone din lume, pentru a doua oara luna aceasta. De data aceasta, utilizatorii nu s-au mai putut loga in conturile lor.

Mark Zuckerberg, in vizita la un McDonald's japonez. A dat o „stea Michelin“ hamburgerului pe care l-a mancat

16:05, 27.02.2024 - Mark Zuckerberg s-a bucurat de vizita sa in Japonia, iar ultima sa postare pe Instagram l-a aratat infulecand un burger la un McDonald's japonez despre care a spus ca ar trebui sa aiba o stea Michelin.

EDITORIAL | Ce naște din pisica, șoareci mananca

00:20, 26.02.2024 - E greu sa nu observi ca, odata ce a ocupat scaunul coruptului Buzatu, Adrian Solomon a capatat o anumita prestanța aristocratica. Nu mai este nici bețivul care se cearta cu baiatul de la șaormarie, nici conducatorul de fanfare țiganești. A devenit un intelectual rasat care bubuie de cultura, un butoi…

Bogdan de la Ploiești, decizie radicala! Artistul nu va mai posta nimic pe rețelele de socializare: „O perioada...” / FOTO

09:30, 20.02.2024 - Bogdan de la Ploiești a luat o decizie radicala! Artistul și-a surprins fanii cu ultima postare pe care a facut-o pe pagina de Instagram. Cantarețul de manele nu va mai posta nimic pe rețelele de socializare. Iata ce a transmis!

Cum arata cea mai frumoasa gimnasta din lume. Caștiga milioane de dolari din rețelele sociale

14:11, 12.02.2024 - Olivia Dunne, cea mai frumoasa gimnasta din lume face avere din TikTok și postari sponsorizate pe Instagram. Tanara in varsta de 21 de ani caștiga milioane de dolari din rețelele sociale.

Organizatorii meciului cu Inter Miami din Hong Kong vor oferi o rambursare parțiala a costului biletelor

15:36, 09.02.2024 - Organizatorii din Hong Kong ai meciului dintre o selectionata locala de fotbal si Inter Miami, de saptamana trecuta, in care nu a jucat insa Lionel Messi, vor rambursa 50% din pretul biletelor, ca raspuns la criticile fanilor nemultumiti ca starul argentinian a evoluat in Japonia cateva zile mai tarziu,…


Ce parere ai despre aceasta stire?