Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO. O fetiță de 10 ani din India, violată de unchiul său, a născut, după ce judecătorii i-au interzis să facă avort

Publicat:

O fetița de 10 ani, al carui caz a stârnit controverse dupa ce a Indiei i-a interzis sa avorteze, deși fusese victima unui viol, a nascut. Fetița nu știe ca a fost însarcinata, întrucât i s-a spus ca i-a crescut burta din cauza unei pietre mari pe care o poarta în stomac, potrivit BBC News.

Bebelușul de sex feminin a fost nascut prin cezariana, la ora 09.22, și cântarește aproximativ 2.5 kilograme. O sursa citata de BBC a declarat ca atât mama minora, cât și bebelușul, au o stare buna de sanatate.

Timp de…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Judecatoare Ancuța Ioana Popoviciu face o noua gafa in timpul procesului din cazul 2 Mai. Ce a intrebat la cel mai recent termen

16:25, 09.05.2024 - Parinții victimelor tragediei din localitatea 2 Mai, dar și tinerii care au supraviețuit accidentului provocat de Vlad Pascu, tanarul care a urcat la volan fiind sub influența substanțelor interzise, au depus marturie in cadrul zilei de astazi, 9 mai, la Judecatoria Mangalia.

Țara europeana care a interzis publicitatea la jocurile de noroc in mass-media

11:55, 01.05.2024 - Parlamentarii bulgari au adoptat in unanimitate și fara dezbateri amendamentele la Legea jocurilor de noroc, interzicand publicitatea acestora in mass-media, conform rapoartelor postului național de radio din Bulgaria (BNR).

E interzis sa iti speli masina in curte sau in fata portii? Ce spune legea pentru romanii care locuiesc in strainatate

09:55, 23.04.2024 - Ai voie sa iți speli mașina in propria curte sau in fața porții? Mulți oameni practica acest lucru, fie din pasiunea pe care o au fața de mașina lor sau pur și simplu nu sunt fanii spalatoriilor din varii motive. Dar ce spune legea? Se poate spala autovehiculul in fața ei curții? Pentru unii oameni,…

Filmul evenimentelor in cazul micuței Danka, fetița din Serbia care a fost ucisa. Cum au reacționat parinții cand au aflat vestea crunta

14:15, 04.04.2024 - Povestea micuței Danka, o fetița in varsta de doar 2 ani din Serbia, a avut un final dureros și șocant. Dupa zile de cautari disperate și speranțe, autoritațile au confirmat cel mai sumbru scenariu posibil și anume micuța a fost ucisa.

Bebelușul care s-a nascut cu toți dinții. Cum arata micuța și ce au spus medicii despre cazul de-a dreptul uimitor

12:15, 27.03.2024 - Recent, un videoclip postat in mediul online a devenit viral dupa ce o mama a dezvaluit intregii lumi cum arata bebelușul ei care s-a nascut cu dantura completa! Iata ce explicație au medicii pentru aceasta intamplare.

Un deputat USR reclama dezinteresul Ministerului Educatiei in cazul reintegrarii mamelor minore in invatamant

14:11, 21.03.2024 - Deputatul Monica Berescu (USR) acuza Ministerul Educatiei de dezinteres in cazul reintegrarii mamelor minore in invatamant pentru finalizarea studiilor, motivand ca exista cadrul legislativ necesar, dar ca ministerul anunta ca va finaliza normele metodologice pana in septembrie 2025.Monica…

Parinții copilului de 2 ani, gasit cu rani grave la creșa din Ilfov, au dezvaluit prin ce a trecut fetița lor. Micuța este traumatizata: ”Ne striga in somn”

21:55, 15.03.2024 - Cazul copilului gasit cu rani grave in creșa din Ilfov continua cu detalii șocante! Parinții fetiței au dezvaluit cat de afectata este de tot ce s-a intamplat și cum i s-a schimbat comportamentul. Fetița este traumatizata de ce a trait.

Noutați legislative despre cladirile cu risc seismic

00:11, 11.03.2024 - In forma sa inițiala, Legea nr. 212/2022 prevedea ca includerea in subprogramul dedicat cladirilor cu destinația principala de locuința era posibila numai cu acordul scris al tuturor proprietarilor (daca nu a fost constituita o asociație de proprietari), respectiv hotararea asociației de proprietari,…


Ce parere ai despre aceasta stire?