Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Miley Cyrus a luat-o razna de tot! Cântăreaţa a apărut goală pe scenă şi s-a atins în locuri "interzise"

Publicat:

nu mai are nevoie de prea multa reclama. Tot ce face tânara cântareata devine rapid subiect de presa, iar ultimul sau gest nu avea cum sa treaca neobservat.

este o aparitie controversata care socheaza în fiecare zi! Cântareata a avut o aparitie iesita din comun la ultimul sau concert, iar spectatorii au fost socati.

VIDEO / Asta chiar le întrece pe toate! a purtat un penis si sâni falsi la un concert

a cântat pe scena din Vancouver, Canada, cu sânii descoperiti si…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Unul dintre cele mai terifiante locuri de pe Pamant: de aici se scot, cu un risc uriaș, cele mai mari bogații ale lumii

05:35, 06.04.2024 - Pana in deceniul anilor '90, ideea de a gasi diamante in Canada era considerata doar un vis. Totuși, aceasta fantezie a prins contur cand, pe teritoriile sale nordice, au fost identificate multiple zacaminte diamantifere.

Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Cel mai tatuat profesor din lume a gatit pentru jurați. Cum au reacționat cand Mr. Snake a aparut in platou: „Nu am vazut niciodata...” / VIDEO

00:30, 03.04.2024 - Apariție surpriza in aceasta seara in platoul Chefi la cuțite. Sylvaine, cunoscut drept Mr. Snake, cel mai tatuat profesor din lume, a gatit pentru jurați. Cum au reacționat chefii cand porțile s-au deschis și barbatul a aparut in fața lor. 

Amalia Gaița prezinta noul album „Mimosa” in concert, la Club Flex

11:25, 18.03.2024 - Cantareața și compozitoarea timișoreana Amalia Gaița revine in Arad pentru un concert de club in care prezinta cel mai nou album al ei, „Mimosa”, lansat... The post Amalia Gaița prezinta noul album „Mimosa” in concert, la Club Flex appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Miss World Romania 2024, apariție de infarct in India. Cum a aparut pe scena frumoasa profesoara

09:50, 29.02.2024 - Romania este reprezentata de Ada Maria Ileana la Miss World 2024, o tanara de 26, care a avut o apariție de infarct in India, acolo unde se desfașoara competiția intre cele mai frumoase femei din lume.

Ultimul mesaj transmis de Oana Roman, dupa decesul mamei sale. Reacțiile au aparut imediat. Unde va fi inmormantata Mioara Roman

14:20, 24.02.2024 - Mioara Roman, mama Oanei Roman, s-a stins din viața in cursul zilei de 23 februarie 2024. Oana Roman a transmis un mesaj la care urmaritorii au reacționat imediat. Unde va fi inmormantata Mioara Roman.

Trupa Monokrom a susținut un concert memorabil: Ne-am bucurat sa vedem ca oamenii care ne asculta s-au obișnuit rapid cu piesele de pe noul album

13:55, 02.02.2024 - Ultimul concert al formației timișorene Monokrom din clubul Manufactura a adunat joi seara in locația aflata pe malul Begai un public numeros, care a savurat pe deplin energia degajata de Ursache Sebastian (voce, chitara), Zelenco Darius (bas) și Razvan Muthi (tobe), membrii grupului. Formația timișoreana…


Ce parere ai despre aceasta stire?