Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Mânca 39 de calorii pe zi și avea 22 de kilograme! Leacul care i-a salvat viața unei fete anorexice

Publicat:

O tânara de 19 ani a supraviețuit cu câte 39 de calorii pe zi, ajungând sa cântareasca 22 de kilograme. La scurt timp însa, salvarea i-a aparut în cale.

în vârsta de 19 ani este din Liechtenstein și în perioada adolescenței a cântarit 22 de kilograme consumând doar 39 de calorii pe zi. Totul s-a declanșat dupa ce bunica sa a murit, iar stomacul se simțea întotdeauna plin.

, leacul care a vindecat-o pe fata a fost... IUBIREA. Da, ați auzit bine. Iubitul fetei, Jason,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un polițist care iși ducea copilul la școala a salvat viața unui om cazut pe strada

18:15, 23.05.2024 - Un polițist aflat in timpul liber a devenit erou pentru un barbat care s-a prabușit pe o strada din Timișoara. Reacția rapida a polițistului angajat in cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care a aplicat manevre de resuscitare, l-a ținut pe barbat in viața pana la sosirea echipajelor medicale.…

Ea este tanara ucisa de iubitul drogat. In trecut l-a salvat de la sinucidere

15:35, 19.05.2024 - Ea este Florentina Paula Alexandra, tanara de 21 de ani ucisa sambata intr-un apartament din Sibiu, de catre iubitul ei.Tanarul care a ucis o fata de 21 de ani cu sange rece in apartamentul din Sibiu era drogat.

Motivul pentru care Cristina Batlan nu se casatorește cu iubitul, deși acesta a cerut-o de soție: „O nunta este un eveniment mult prea important”

16:20, 30.04.2024 - Cristina Batlan și Petru, iubitul ei, sunt logodiți de un an de zile. Intr-un interviu pentru unica.ro, femeia de afaceri a recunoscut ca nu are inca planuri de casatorie cu partenerul. Anul trecut s-a aflat ca vedeta Cristina Batlan s-a logodit in secret. Petru, iubitul ei, a cerut-o in casatoriei…

Petre Ispirescu, o viața lipsita de basme. Nascut in mahala, salvat intr-o frizerie, aruncat in inchisoare

17:45, 24.04.2024 - Petre Ispirescu este un nume venerat in literatura romaneasca pentru contribuția sa la colectarea și popularizarea basmelor și poveștilor populare romanești. De la origini modeste in mahalalele Bucureștiului pana la influența sa durabila asupra culturii romane, viața lui Ispirescu este o poveste remarcabila…

Organele a trei pacienți au salvat 9 vieți. Doua persoane au primit o noua șansa la viața in Cluj.

17:55, 19.04.2024 - Trei intervenții de prelevare din București, Baia Mare și Iași au salvat 9 oameni aflați in suferința au primit o noua sansa prin transplant de ficat, rinichi si plamani. Doi pacienți din Cluj au primit o noua șansa la viața.

Un autocar cu 30 de elevi a luat foc, in mers, pe un drum din Caraș Severin. Șoferul le-a salvat viața copiilor

10:15, 02.04.2024 - Cei 30 de elevi mai aveau doar cateva sute de metri pana la destinație, in localitatea Moldova Noua. Șoferul a observat in timp ce era la volan ca autovehiculul a luat foc, a oprit și a evacuat rapid copiii. Rafalele de vant au intețit flacarile și intervenția pompierilor a fost dificila.

Scene dramatice pe o strada din municipiul Deva. Un polițist a salvat viața unui localnic in ultimul moment

14:50, 22.03.2024 - Un polițist din Hunedoara a reușit sa salveze viața unui devean, care s-a prabușit pe o strada din municipiul Deva. Agentul de poliție l-a readus in simțiri, dupa ce i-a aplicat manevrele de resuscitare.

Avionul Oradea-București: Deputat PNL, salvat de un fost ministru al sanatații!

15:15, 18.03.2024 - Situație de urgența pe cursa aviatica Oradea – București. Florian Bodog, fostul ministru al Sanatații, a intervenit și i-a salvat viața unui deputat liberal caruia i se facuse rau. „A facut o lipotimie sau ceva in genul acesta. Dupa ce a decolat avionul, eram undeva deasupra Clujului, echipajul a intrebat…


Ce parere ai despre aceasta stire?