Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Mama Denisei, tânăra din Lugoj care s-a sinucis la 17 ani, e devastată de durere! Ce a postat pe pagina sa

Publicat:

Drama fara margini in familia Denisei, tanara de 17 ani din Lugoj care si-a pus capat zilelor luni. Mama adolescentei este devastata de durere. La scurt timp dupa ce s-a aflat de tragedia din familia lor, femeia si-a postat o imagine de doliu pe pagina ei de pe o retea de socializare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Au aparut primele imagini de la inmormantarea lui Lucas. Nepotul lui Tzanca Uraganu, condus pe ultimul drum cu lacrimi și durere de o mulțime de persoane / VIDEO

18:20, 02.05.2024 - Au aparut cele mai dureroase imagini de la inmormantarea lui Lucas! Nepotul lui Tzanca Uraganu a fost condus pe ultimul drum de o mulțime de persoane. Inmormantarea a avut loc astazi, deși a fost programata inițial pentru ziua de sambata. Familia lui și-a dorit sa mai petreaca cateva zile ultimele momente…

Soția lui Costel Corduneanu, devastata de durere dupa ce interlopul a murit: „Ai plecat de langa mine pentru totdeauna”. S-au casatorit civil in vara anului trecut

08:40, 16.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor, dupa moartea lui Costel Corduneanu. Familia il plange pe liderul clanului, care a murit pe un pat de spital, in Targu Mureș. A lasat in urma trei copii și o soție indurerata, cu care era impreuna de 16 ani.

Lacrimi și durere la inmormantarea tanarului asistent medical. Mesaj emoționant al primarului din Voinești: ,,Familia ta și comunitatea locala iți vor fi veșnic recunoscatoare”

17:45, 03.04.2024 - Robert, tanarul asistent medical din Voinești,  decedat fulgerator week-end-ul trecut, a fost condus, miercuri, pe ultimul drum la cimitirul din localitatea sa natala. Lacrimi și vorbe de dor au fost in ochii și pe buzele sutelor de oameni care au luat parte la slujba de inmormantare. Primarul comunei…

Declarațiile dureroase ale apropiaților celor trei tineri morți in accidentul din Neamț. Familia este devastata: ”Foarte multa durere”

16:41, 31.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs, duminica, in Neamț. Trei tineri au murit in urma unui accident rutier foarte grav. Familiile lor sunt devastate, iar apropiații au facut declarații dureroase. Cei trei tineri erau foarte apreciați de cei din jurul lor.

Drama cumplita intr-o familie de romani din Spania: o tanara și-a gasit fetele moarte in casa. Soțul le-ar fi otravit și s-a sinucis

09:01, 19.03.2024 - Oamenii legii din Spania au dat startul unei anchete care vizeaza pretinsa otravire a doua copile, de doi și patru ani, dar și sinuciderea tatalui lor. Incidentul tragic a avut loc intr-un cartier din Gergal (Almeria).

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.

Drama unui star de la Real Madrid: „Am ințeles ca trebuie sa ajung fotbalist ca sa-mi salvez familia”

11:16, 05.03.2024 - Eduardo Camavinga (21 de ani), mijlocașul francez al liderului din LaLiga, Real Madrid, și-a dezvaluit drama traita in copilarie. „Eram la școala cand o profesoara mi-a spus mie și surorii mele ca ne arde casa. A fost prima oara cand l-am vazut plangand pe tata, care mi-a spus ca doar eu mai pot sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?