Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Keanu Reeves, schimbare radicală de look pentru Matrix 4

Publicat:

​Pe 2 septembrie a împlinit 56 de ani, dar își "ascunde" în continuare foarte bine vârsta. se afla la Berlin, acolo unde filmeaza în prezent la Matrix 4, producție care ar urma sa fie lansata în luna decembrie a lui 2021 în SUA. Pentru interpretarea celebrului personaj Neo, Keanu a fost nevoit sa adopte o schimbare radicala de look.

Imaginile au fost facute pe strazile din Berlin, oraș unde Keanu filmeaza de zor la Matrix 4. La filmari este adus de (47 de ani), iubita îndragitului actor canadian.

Filmarile

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meteorologii ANM anunța o schimbare radicala a vremii: vom avea o perioada cu frig și ploi, in luna mai

11:05, 30.04.2024 - Meteorologii ANM anunta ca, de 1 Mai si de Paste, temperaturile vor fi usor mai ridicate decat cele obisnuite in aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii si ca vor fi ploi in regiunile sud-vestice, sudice si sud-estice, informeaza News.ro.Saptamana 29.04.2024 – 06.

Tesla renunța la a face mașini ieftine: decizia care a dus la aceasta schimbare radicala

07:45, 06.04.2024 - Tesla a anulat mașina ieftina promisa de mult timp, pe care investitorii se bazau pentru a impulsiona creșterea ca producator auto de masa, potrivit a trei surse cu cunoștințe despre acest subiect și a mesajelor companiei, consultate de Reuters, scrie Mediafax.

Warner Bros. anunta un nou film Matrix regizat de Drew Goddard

07:40, 04.04.2024 - Warner Brothers a anuntat miercuri ca scenaristul filmului "The Martian", Drew Goddard, va scrie si regiza pentru studio un nou film din franciza de actiune SF "Matrix", informeaza News.ro.Acesta va fi primul film din serie, care include originalul din 1999, precum si "The Matrix Reloaded",…

Vladimir Putin cere o schimbare „radicala” a politicii de imigrație in Rusia dupa atentatul terorist de la Moscova

19:40, 02.04.2024 - Președintele Vladimir Putin a cerut marți ca Moscova sa adopte o noua abordare privind migrația dupa ce tadjici care traiesc in Rusia au fost arestați pentru comiterea atentatului terorist de la sala de concerte Crocus City Hall din capitala rusa, relateaza Reuters, citat de hotnews.ro .

Zendaya, schimbare radicala de look!

16:25, 28.03.2024 - Zendaya (27 de ani) a fost prezenta marți la premiera noului ei film, „Challengers”, in Sydney, Australia. Vedeta, care are o avere de 22 de milioane de dolari, a purtat o rochie verde și a atras atenția cu o culoare mai deschisa a parului, noteaza click.ro. Ani la rand, vedeta a fost șatena și bruneta,…

FOTO Keanu Reeves și-a surprins fanii cu o schimbare radicala de look

16:35, 21.03.2024 - Actorul canadian Keanu Reeves și-a surprins fanii cu o schimbare radicala de „look”, el alegand sa renunțe la pletele cu care este cunoscut de ani de zile in favoarea unei tunsori scurte, relateaza revista People.

Schimbare radicala de look pentru Keanu Reeves! Legendarul actor din Matrix și John Wick și-a surprins total fanii

19:05, 19.03.2024 - Parul lung a devenit deja sinonim cu faimosul actor Keanu Reeves, insa acesta și-a surprins complet fanii cu o schimbare de look radicala! El a renunțat la tunsoarea caracteristica, iar acum arata cu totul diferit, noteaza click.ro. De la puloverul negru al lui Steve Jobs și pana la manușa pe care o…

Mircea Lucescu și-a facut propria livada pe un teren evaluat la 10 milioane de euro! ”Aduce fructe proaspete acasa!”

12:35, 27.02.2024 - Mircea Lucescu i-a pus la fiert pe marii dezvoltatori imobiliatri din Iași, care se ofera sa-i cumpere, insa fara succes, un teren situat intr-una dintre cele mai bune zone ale orașului. Ofertanții sunt siderați cum antrenorul folosește domeniul evaluat la circa 10 milioane de euro pentru a-și procura…


Ce parere ai despre aceasta stire?