Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Imaginile care vor face înconjurul lumii şi vor stârnii adevărate controverse! Situaţia este critică în Siria

Publicat:

Situatia din Siria este critica chiar si la începutul acestui anului acesta. Câteva imagini au fost surprinse în Alep, acolo unde teroristii au lasat un puternic dezastru în urma lor.

În câteva imagini a fost surprinsa zona Alep dupa bombardamentele care au avut loc în ultimul timp acolo. Atacurile au apartinut fortei Assad ale regimului.

Acestia au atacat cu bombe districtul Etarib de Alep si asa arata o parte a Siriei la data de 1 ianuarie 2017.

și altii teroriști care sustin acest regim nu înceteaza…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critica a lui Dinamo: „Doar atat mai pot sa fac”

10:50, 24.04.2024 - Cornel Dinu, legenda lui Dinamo, se afla internat in spital, avand probleme medicale. El a vorbit cu Gazeta Sporturilor despre situația lui, dar și despre c e se intampla la Dinamo, echipa invinsa in ultima etapa, 1-2 de FC Botoșani. Gloria dinamovista, care pe 2 august va implini 76 de ani, este de…

Baza militara americana din Siria, atacata cu rachete

11:06, 22.04.2024 - Cel puțin cinci rachete au fost lansate duminica din orașul irakian Zummar spre o baza militara americana din nord-estul Siriei, au declarat pentru Reuters doua surse de securitate irakiene și un oficial american.

Baza americana din Siria sub tirul rachetelor lansate din Irak

08:50, 22.04.2024 - Cel puțin cinci rachete au fost lansate duminica din orașul irakian Zummar spre o baza militara americana din nord-estul Siriei, au declarat pentru Reuters doua surse de securitate irakiene și un oficial american, noteaza Mediafax.

Becali, „turbat“ de fericire: planul sau pentru a celebra caștigarea titlului va face inconjurul lumii

08:35, 16.04.2024 - FCSB a fost, fara indoiala, cea mai buna echipa din Romania in acest sezon. Și patronul ei, de multe ori autorul unor declarații absurde, a schimbat acum macazul, prefațand cu mult haz iminentul triumf al roș-albaștrilor in Superliga.

Video | Inundații istorice in Rusia - Guvernator: Parasiti imediat zonele! / Situația critica și alte zone ale lumii, unde s-au inregistrat zeci de morti

00:10, 15.04.2024 - Video | Inundații istorice in Rusia - Guvernator: Parasiti imediat zonele! / Situația critica și alte zone ale lumii, unde s-au inregistrat zeci de mortiAutoritatile din regiunea rusa Kurgan din Urali au indemnat duminica locuitorii sa isi paraseasca

Rusia acuza Israelul ca alimenteaza conflictul din regiune prin atacurile asupra Siriei

07:15, 03.04.2024 - Atacurile forțelor israeliene in Siria sunt „destinate sa alimenteze conflictul” in regiune, a denuntat ambasadorul Rusiei la ONU, la o reuniune a Consiliului de Securitate convocata dupa un raid atribuit Israelului impotriva consulatului iranian din Damasc

Israelul a lovit Siria. Zeci de morți și raniți dupa atacurile din Alep

08:15, 29.03.2024 - Loviturile israeliene asupra orașului Alep, in nordul Siriei, vineri dimineața, au ucis 38 de persoane, inclusiv cinci membri ai grupului armat libanez Hezbollah, au declarat doua surse de securitate citate de Reuters.

Ucraina susține ca protestele fermierilor polonezi la granița reprezinta o amenințare la adresa securitații. „Situatia este critica”

22:20, 19.02.2024 - Ministrul ucrainean al infrastructurii, Oleksandr Kubrakov, a declarat luni ca blocarea frontierei de catre agricultorii polonezi este o amenintare la adresa securitatii Ucrainei, transmite AFP, potrivit Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?