Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Fosta logodnică a lui Leonardo DiCaprio, într-un pictorial incendiar! Kat Torres a pozat în bikini

Publicat:

Fosta logodnica a lui a facut din nou un pictorial incendiar în ! Fotomodelul a pozat într-o lenjerie intima extrem de provocatoare.



ne uimeste pe zi ce trece, pozând cât mai incitant, ceea de dovedeste ca merita sa fie alaturi de colegele ei: , sau . Modelul vrea sa înnebuneasca barbatii cu pozele ei în bikini si în dresuri sexi, care ar suci mintile oricui.



a reusit sa se faca remarcata, dupa scandalul…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

(VIDEO) O.J. Simpson a murit la 76 de ani de cancer

07:41, 12.04.2024 - O.J. Simpson, jucator de fotbal și actor legendar, acuzat ca și-a ucis fosta soție, a murit la 76 de ani, potrivit Ap News. O.J. Simpson a fost achitat de acuzațiile ca și-a ucis fosta soție și pe prietenul ei intr-un proces care a hipnotizat publicul. Procesul a scos la iveala diviziuni in materie…

Delia, logodnica lui Lino Golden, a recunoscut ca fosta lui a incercat sa intervina intre ei: „Se autoinvita cu noi pe un drum”

14:30, 10.04.2024 - Delia, logodnica lui Lino Golden, a vorbit recent despre detaliile mai puțin știute din relația lor, dar și despre felul in care fosta lui a incercat sa se bage intre ei. Iata ce declarații a facut.

La ce se uita de fapt musafirii cand vor sa știe cat de curata este casa gazdelor. „Așa ne-am desparțit eu și fosta logodnica dupa ce i-am vizitat parinții“

12:45, 07.04.2024 - Cum evalueaza oaspeții locuințele pe care le viziteaza? Unii iși fac, probabil, prima impresie in funcție de cum arata ferestrele, podelele și covoarele, in timp ce alții se uita la cat de ordonata este gazda.

Vedeta din Pașcani a fost parasita de iubitul celebru dupa ce a lasat-o insarcinata și i-a oferit un Ferrari de 250.000 de euro? El a aparut cu fosta logodnica

14:25, 05.04.2024 - Andreea Sasu e romanca din Pașcani care s-a iubit in trecut cu un fotbalist din Serie A și cu un pilot de Moto GP. Acum, ea e insarcinata cu copilul designerului Philipp Plein, care nu pare sa fie atat de indragostit de romanca, caci s-a afișat cu fosta logodnica.  Zilele trecute, presa vuia ca Andreea…

O fosta balerina din Los Angeles i-a spus iubitului ca „e in siguranța in Rusia”. Apoi a fost arestata de FSB

22:45, 29.02.2024 - Ksenia Karelina, tanara cu cetațenie ruso-americana care a fost arestata de FSB pentru ca ar fi strans bani pentru Ucraina, ii spusese iubitului ei ca „e in siguranța in Rusia”, inainte de a pleca sa-și viziteze rudele la Ekaterinburg, potrivit Sky News.


Ce parere ai despre aceasta stire?