Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO: Fiul lui Will Smith, surprins cu o nouă iubită. Vezi cine e tânăra

Publicat:

Se pare ca noua schimbare de look a lui a venit la pachet cu o noua iubita . Dupa o relație de mai bine de un an cu frumoasa , fiul lui a fost surprins la festivalul Coachella cu o noua cucerire. Cei doi indragostiți s-au ținut de mana tot timpul la festivalul de muzica, aratandu-și afecțiunea necontenit. Noua iubita a lui Jaden, , este una din fiicele actriței , consacrata pentru rolul din serialul ”Californication”, in care o interpreta pe ”Mercy”.  

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rapperul Sean „Diddy” Combs, surprins de camerele video agresand-o fizic pe fosta sa iubita. Unde s-a intamplat VIDEO

21:50, 17.05.2024 - O inregistrare video din 2016 il arata pe Sean „Diddy” Combs apucand-o, impingand-o, tarand-o și lovind-o cu piciorul pe prietena sa de atunci, Cassie Ventura, in timpul unei altercații.

Shakira apariție surpriza la festivalul Coachella

11:25, 14.04.2024 - Shakira a avut o aparitie surpriza vineri seara la celebrul festival Coachella din desertul californian, reprezentand punctul culminant al unei prime zile dominate de artistii latino, informeaza AFP.

Laurențiu Reghecampf, prezent și implicat in creșterea celor doi baieți pe care ii are cu iubita lui, Corina Caciuc. Cum a fost surprins antrenorul / VIDEO

14:06, 11.04.2024 - Cu aproximativ doua saptamani in urma, Corina Caciuc a adus pe lume al doilea copil pe care il are impreuna cu Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a devenit așadar, tata de baiat, pentru a patra oara. Cum a fost surprins antrenorul in aceasta dimineața alaturi de iubita și micuții lor.

Barbatul misterios cu care Babs a luat cina intr-un restaurant de lux din Capitala. Cum l-a surprins fosta iubita a lui Dorian Popa / FOTO

21:25, 10.03.2024 - Claudia Iosif nu pare ca pierde timpul, dupa desparțirea de Dorian Popa. Și-a construit casa la care a visat mereu și propriul atelier, a slabit intr-un timp scurt și se pare ca nu o duce rau nici pe plan personal. Babs s-a afișat alaturi de un barbat misterios.

Care a fost cauza morții lui Mile Povan! Iubita lui, Roxana, a dezmințit zvonurile ca tragedia ar fi fost produsa de pastilele de slabit: ”L-ar fi afectat...”

11:05, 07.03.2024 - Moartea lui Mile Povan a lasat multa durere in sufletele celor care l-au iubit, dar a starnit și o mulțime de specualții, cu privire la cauza morții. S-a spus ca tragedia s-a produs din cauza pastilelor de slabit, insa iubita lui, Roxana, a dezmințit aceste zvonuri. Iata care a fost reala cauza a morții!

Cum se simte Bogdan de la Ploiești, dupa ce a ajuns pe patul de spital. Manelistul a lamurit zvonurile despre problemele de sanatate

13:25, 06.03.2024 - In urma cu cateva zile, Bogdan de la Ploiești și-a ingrijorat fanii, dupa ce a postat un videoclip de cand era pe patul de spital. Iubita lui, Cristina Pucean, i-a fost alaturi, iar internauți au crezut ca este vorba despre probleme de sanatate serioase.

Crima infioratoare, din gelozie. Un barbat și-a ucis fosta iubita și pe actualul ei partener și a chemat vecinii sa le vada cadavrele

21:00, 01.03.2024 - Crima ingrozitoare din gelozie, in Marea Britanie. Un barbat și-a ucis fosta iubita și pe actualul ei partener apoi i-a chemat pe vecini sa le vada cadavrele. Acesta a primit inchisoare pe viața.

Detalii tulburatoare despre elevul olimpic de 16 ani care și-a injunghiat iubita in gat, pe strada, apoi a vrut sa se sinucida. Cum a planuit atacul

15:00, 24.02.2024 - Cei doi tineri sunt olimpici: fata a intrat cu nota 10 la liceu, a obținut locul 1 la olimpiada de cultura și spiritualitate romaneasca și, in ultimii doi ani, a luat mențiune la faza naționala de franceza. Iar atacatorul a fost olimpic pe județ la matematica, informatica și engleza.Adolescentul de…


Ce parere ai despre aceasta stire?