Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" s-au pozat în dormitor! Ce detaliu surprinzător se observă în poză

Publicat:

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Câstigatorii sezonului 4 "Mireasa pentru fiul meu", Elly si Cristian sunt foarte activi pe retelele de socializare, însa un detaliu din dormitorul lor a iesit la iveala si a fost vazut de catre toti sustinatorii.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Fostii concurenti de la "Mireasa pentru fiul meu"  au postat recent pe o retea de socializare un selfie din intimitatea lor, mai exact din dormitor, pe peretele din spate s-a vazut un tablou în care apare Cristian, cel mai probabil alaturi de Elly.

Faimosul

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care e statusul casniciei Inimioarei de la Mireasa cu soțul ei. Ce a aparut pe rețelele de socializare de curand

17:51, 15.05.2024 - Fosta concurenta de la "Mireasa", Inimioana și soțul ei, un barbat pe care l-a intalnit dupa ce a parasit emisiunea par sa fie foarte fericiți impreuna. Iata cum au aparut in mediul online.

Claudia de la Insula Iubirii, imaginea cu care și-a pus fanii pe jar. Unde s-a pozat și ce detaliu au observat oamenii imediat

13:41, 14.05.2024 - Claudia Florescu de la Insula Iubirii sezonul 7 a postat pe contul personal de Instagram o imagine care a starnit controverse in mediul online. Iata cum a aparut, dar și ce detaliu a atras imediat atenția!

Marian Pavel și Dana, iubita lui, vor fi nași pentru Ela și Petrica Nemeș, caștigatorii sezonului 4 Mireasa: „Sa vina nunta!”

17:26, 02.05.2024 - Marian Pavel a anunțat pe rețelele sociale ca el și Dana vor fi nași pentru Ela și Petrica. Cei 4 s-au pozat impreuna și au publicat imaginea in online, fapt care i-a incantat pe fanii Mireasa.

Mai exista șanse de impacare intre Andrei și Simona de la Mireasa, sezonul 7? Foștii concurenți s-ar fi desparțit in luna februarie

20:20, 11.04.2024 - Dupa o perioada in care s-a zvonit ca nu ar mai fi impreuna, Andrei de la Mireasa, sezonul 7, a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Simona. Așa cum era de așteptat, au aparut o mulțime de reacții din partea celor care i-au apreciat pe cand erau concurenți.

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.

Mireasa - Capriciile Iubirii. Laura și Cristian, prima discuție dupa desparțire! Ce și-au spus cei doi concurenți: „Mi se pare ciudat” / VIDEO

20:30, 25.03.2024 - In ediția din data de 25 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, la petrecerea din weekend, Laura incerca sa poarte o discuție cu fostul iubit, Cristian, dupa desparțirea brusca la care nimeni nu s-a așteptat. Iata ce au avut cei doi sa-și spuna de aceasta data!

Mireasa. Laura și Cristian au sarbatorit o luna de relație. Cei doi concurenți au avut parte de un moment romantic: „Am trecut prin multe stari!”/ VIDEO

20:10, 12.03.2024 - In ediția din data de 12 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Laura și Cristian au avut parte de un nou moment in doi. Cei doi concurenți ai emisiunii de la Antena 1 au implinit prima luna de cand sunt impreuna. Iata cum au sarbatorit!

Mireasa sezon 9, 20 februarie 2024. Cristian, acuzații pentru Valentin. Ce spune ca a facut inainte d ea intra in emisiune

16:30, 20.02.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 20 februarie 2024 Cristian l-a acuzat pe Valentin ca ar avea o iubita in afara emisiunii și ca a venit la Mireasa pentru a caștiga premiul in bani. Nepotul doamnei Floarea a negat acuzațiile.


Ce parere ai despre aceasta stire?