Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Demi Rose, cu fundul gol, în fața tuturor! Focoasa divă le-a arătat tuturor „costumul Evei”

Publicat:

a reușit, inca o data, sa bage barbații in boala! Deși are numai 23 de ani, celebrul model are un corp perfect și cu siguranța barbații de toate varstele o admira și o viseaza in așternuturi! Acum, vedeta a renunțat complet la haine și s-a afișat așa cum a venit pe lume: goala-pușca!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Spre stupoarea noastra...” » Patronul a intrat in direct imediat dupa meci și a aratat cu degetul: „Era clar ca buna ziua!”

07:25, 04.05.2024 - Laszlo Dioszegi, patronul de la Sepsi OSK, considera ca arbitrajul lui Adrian Cojocaru de la 4-1 cu Farul i-a dezavantajat echipa. Au existat doua faze in care covasnenii au solicitat ca jucatori adverși sa fie eliminați, dar nu s-a intamplat. Nu ar parea ca cei de la Sepsi OSK ar avea de ce sa fie…

O romanca a mancat timp de o saptamana cu 74 de lei. Cum a aratat meniul zilnic

16:10, 08.04.2024 - O romanca a dorit sa faca un experiment și a pregatit timp de o saptamana mancare cu un buget redus. Femeia a atras atenția asupra faptului ca meniul incropit de ea a fost ieftin, dar nu și foarte sanatos.

Jocul Simonei Halep, comentat de presa internaționala: ce forma a aratat romanca la revenirea in circuit

05:05, 20.03.2024 - Suspendata initial pentru 4 ani pentru dopaj, Simona Halep a profitat de reducerea pedepsei pentru a reveni in circuit, marti, la Miami. Revenirea ei s-a incheiat cu o infrangere in fata Paulei Badosa (1-6, 6-4, 6-3), scrie lequipe.fr, citat de news.ro. La 569 de zile de la ultimul sau meci la US…

La ce trebuie sa fie atenți barbații cand iși ingrijesc pielea

15:10, 06.03.2024 - La ce trebuie sa fie atenți barbații cand iși ingrijesc pielea ”Exista diferențe notabile intre pielea femeilor și cea a barbaților, diferențe date inclusiv de testosteron. Pielea barbaților este mai groasa, astfel ca pot folosi produse de curațare ceva mai dure, nu au nevoie de dubla demachiere și…

Cromozomul Y este pe cale de dispariție. Cu ce boli se pot confrunta barbații

14:50, 27.02.2024 - O femeie are doi cromozomi X, in timp ce barbatul are un cromozom X și unul Y. Conform Medline Plus, in fiecare celula, oamenii au 23 de perechi de cromozomi, dintre care heterozomii reprezinta o pereche.

Europa iși revine surprinzator și da primele semne de creștere

06:35, 23.02.2024 - Actiunile europene au crescut joi, iar indicele de referinta Stoxx 600 a atins la un nivel record, in timp ce investitorii au evaluat rezultatele financiare ale companiilor si datele care arata imbunatatirea perspectivelor economice in Europa, transmite CNBC, informeaza News.ro. Indicele Stoxx 600…

Barbații care l-ar fi ucis pe Sorin Anghel, la Padina, au depus plangere impotriva lui, desi este decedat: ”A existat un…”

13:15, 14.02.2024 - Informații șocante in cazul lui Sorin Anghel. Cei trei fii ai vrajitoarei Sidonia, despre care se spune ca l-ar fi omorat pe barbat, au depus plangere impotriva lui, deși acesta este mort. Avocatul fraților Marin a facut declarații publice despre ce s-ar fi intamplat in noaptea atacului.


Ce parere ai despre aceasta stire?