Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Cum arată în prezent jucătoarea sex simbol a anilor '90 din WTA

Publicat:

Va implini in curand 53 de ani, dar se pare ca varsta este pentru ea doar un numar. și-a delectat fanii cu o imagine pe Instagram, fosta ocupanta a locului 3 WTA aratand impresionant la aproape 30 de ani de la retragerea din sportul profesionist.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un cuplu din lumea tenisului se detrama: Ne dorim in continuare reciproc numai bine

09:40, 06.05.2024 - Jucatoarea de tenis Paula Badosa a anuntat, duminica, in social media, ca ea si Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu, noteaza news.ro.Badosa a scris pe Instagram ca ea si Tsitsipasi "au decis sa se desparta pe cale amiabila". Ei formau un cuplu de un an.

Despartire surpriza. „Am impartasit o calatorie plina de iubire”

06:25, 06.05.2024 - Cuplul anului in tenis s-a destramat. Jucatoarea spaniola de tenis Paula Badosa a anuntat, duminica seara, ca ea si grecul Stefanos Tsitsipas nu mai formeaza un cuplu. Ei erau impreuna de un an si pozau in foarte indragostiti. „Am impartasit o calatorie plina de iubire si invataturi si, in calitate…

Cea mai taioasa reacție dupa ce FCSB a luat titlul: „Faceți mișto de mine? Putea sa iasa oricine, dar nu aștia!”

19:25, 28.04.2024 - Andreea Prisacariu (24 de ani, 401 WTA) a fost intrebata cum se simte dupa ce FCSB a luat titlul in Superliga. Jucatoarea de tenis, recunoscuta ca susținatoare a lui Dinamo, a susținut o sesiune de intrebari și raspunsuri pe Instagram, acolo unde au fost abordate și multe teme din fotbal. +1 FOTO Andreea…

Prima reacție a Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Koltsov: „E o tragedie inimaginabila, chiar daca nu mai eram impreuna”

10:25, 21.03.2024 - Arina Sabalenka a avut pe Instagram o prima reactie, miercuri seara, dupa moartea lui Konstantin Koltsov, survenita luni la Miami. Jucatoarea belarusa a vorbit despre o „tragedie inimaginabila” si a confirmat ca ea si Konstantin Koltsov nu mai formau un cuplu, transmite digi24.ro.

Primele declarații ale Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Kolțov: „O tragedie inimaginabila”

09:46, 21.03.2024 - Jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka, in varsta de 25 de ani, a facut miercuri seara, 20 martie, pe contul sau de Instagram primele declarații dupa moartea lui Konstantin Kolțov, relateaza Daily Mail.

Iris Apfel, un simbol al universului modei, a murit la virsta de 102 ani

03:30, 03.03.2024 - Excentrica Iris Apfel, un simbol al universului modei din New York, subiect de expozitii si vedeta pe Instagram, a murit vineri, la virsta de 102 ani, a anuntat contul sau oficial de pe reteaua de socializare. „Iris Barrel Apfel, 29 august 1921 - 1 martie 2024”, se poate citi in postarea insotita de…

Excentrica Iris Apfel, simbol al modei, a murit la varsta de 102 ani

10:45, 02.03.2024 - Excentrica Iris Apfel, un simbol al universului modei din New York si vedeta pe Instagram, a murit vineri, la varsta de 102 ani, potrivit unui... The post Excentrica Iris Apfel, simbol al modei, a murit la varsta de 102 ani appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Simona Halep anunta incheierea cosmarului trait un an si jumatate

17:10, 21.02.2024 - Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, suspendata de Agentia Internationala pentru Integritatea tenisului (ITA) pe o perioada de patru ani, in urma unui test antidoping pozitiv, a anuntat, miercuri, intr-o postare pe Instagram, ca a luat sfarsit cosmarul pe care l-a trait un an si jumatate.„Cosmarul…


Ce parere ai despre aceasta stire?