Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Cum a reacționat Betty Stoian, după ce a aflat despre Carmen Minune că este însărcinată

Publicat:

va deveni mamica pentru prima oara la jumatatea anului viitor și radiaza de fericire. Vestea a venit chiar inainte de a implini 21 de ani, iar iubitul ei, , este foarte mandru ca va deveni tata la o varsta frageda.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Justin și Hailey Bieber vor deveni parinți! Soția celebrului cantareț este insarcinata / VIDEO

23:25, 09.05.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Justin și Hailey Bieber vor deveni parinți! Soția celebrului cantareț este insarcinata cu primul lor copil. Iata ce au postat cei doi soți pe rețelele de socializare, dar și cum au dat marea veste!

Anca Dumitra este insarcinata. Actrita din Las Fierbinti a postat deja primele imagini cu burtica. Foto

10:25, 22.04.2024 - Bucurie mare in showbiz-ul romanesc. Celebra vedeta de la ProTV, Anca Dumitra, a anunțat ca este insarcinata pentru prima data. Gianinuța din Las Fierbinți și soțul ei sunt in culmea fericirii de cand au aflat ca vor deveni parinți. Anca Dumitra va deveni mama Anca Dumitra este una dintre cele mai iubite…

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Andreea Sasu, primele imagini cu burtica de gravida, dupa ce s-a aflat ca este insarcinata. Philipp Plein va deveni tata pentru a 4-a oara / FOTO

22:00, 27.03.2024 - Andreea Sasu a postat primele imagini cu burtica de gravida. Iata in ce ipostaze s-a afișat celebrul model, dupa ce s-a aflat ca este insarcinata. Philipp Plein are toate motivele sa radieze de fericire, mai ales pentru ca peste cateva luni va deveni din nou tata.

Ilinca Simion este insarcinata in 7 luni. Cum arata acum și cand va deveni tata George Simion / FOTO

21:50, 26.03.2024 - Ilinca Simion este insarcinata in aproximativ 7 luni. Iata cum arata acum partenera de viața a lui George Simion, dar și in ce luna va urma sa nasca. Ce imagine a postat pe o rețea de socializare astazi.

Știrile Antena Stars. Aurel Padureanu, primele declarații dupa ce a aflat ca va deveni bunic. Cum i-au dat vestea cea mare fiul și nora: „E darul lui Dumnezeu” / VIDEO

16:21, 22.03.2024 - De trei luni, fiul Corneliei Catanga și soția lui, Alina, traiesc o perioada unica, asta pentru ca vor deveni parinți pentru prima data. Cei doi și-au dorit ca familia sa se mareasca, iar de curand, au anunțat ca vor avea un copil.

Star Matinal. Cum a reacționat fiica lui CRBL și a Elenei cand a primit vestea despre plecarea parinților la Power Couple. Ce le-a spus Alessia: ”Nu a stat singura” / VIDEO

11:06, 16.02.2024 - CRBL și Elena au participat la Power Couple, dar au fost primii care au parasit competiția. Inainte de a pleca in Malta, au vorbit cu fiica lor pentru a-i da vestea cea mare, dar Alessia nu a fost incantata, deoarece nu a mai stat o perioada indelungata fara mama sa.

Emaa este insarcinata. Cum le-a dat artista vestea fanilor sai: „Gandirea magica nu mai e doar gandire...” / FOTO

11:35, 14.02.2024 - Fericire mare in familia artistei Emaa. Cantareața și-a anunțat fanii ca este insarcinata pentru prima data prin intermediul unei postari pe rețelele de socializare. Ce mesaj emoționant a transmis.


Ce parere ai despre aceasta stire?