Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Cu fesele la vedere l-a cucerit pe Speak! O concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu“ a ajuns în braţele artistului

Publicat:

a facut parte din sezonul 6 al show-ului matrimonial &"Mireasa pentru fiul meu“. Fata îsi lasa acum admiratorii cu gura cascata, dar si pe unele vedete din lumea mondena.

Denisa nu se sfieste sa arate tot ce are fanilor sai. Aceasta apare în mai multe imagini cu parti intime ale corpului la vedere. De când a iesit din casa &"Mireasa pentru fiul meu“ aceasta se bucura de un real succes atât în mediul online, cât si în viata de zi cu zi. Este asltata de multi barbati care îi fac nenumarate complimente.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa. Maria și Ștefan, discuții in contradictoriu. Concurenta este nemulțumita de comportamentul iubitului: ”Nu aveai niciun stres” / VIDEO

23:01, 04.04.2024 - Maria și Ștefan formeaza un cuplu indragit in casa Mireasa, dar au aparut mici probleme intre ei. Cei doi au avut numeroase discuții in contradictoriu, dupa ce concurenta a fost deranjata de atitudinea iubitului.

Mireasa sezonul 7. Ce mai face și cum arata Giulia, concurenta cu care Antonio se saruta dupa desparțirea de Maria

16:16, 01.04.2024 - Giulia este una dintre fostele concurente de la Mireasa sezonul 7. Nu a fost in competiție de la inceput, iar pentru scurt timp a fost intr-o cunoaștere cu Roberto, apoi a format un cuplu cu Zian. Dupa ce au decis ca nu se potrivesc, ea și-a aratat interesul pentru Antonia.

Mireasa - Capriciile iubirii. Familia Cristinei a facut o vizita surpriza in platou! Concurenta, emoționata: „Chiar m-am suparat...” / VIDEO

23:50, 20.03.2024 - Moment emoționant in ediția de astazi a emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii! Familia Cristinei a facut o vizita surpriza in platoul de televiziune. Concurenta s-a bucurat mult sa ii revada pe cei dragi. Iata cum a reacționat.

Cum ar reacționa Cristi de la Mireasa, sezonul 9, daca Eliza l-ar chema in casa. Tanarul recunoaște ca a fost atras de concurenta: „Am simțit...”

10:40, 18.03.2024 - In ediția de vineri, Cristi a aflat ca a fost eliminat de la Mireasa, asta dupa ce, in ultimele zile, a insistat ca fetele sa iși propuna pentru a pleca acasa. Chiar daca așa s-a și intamplat, fostul concurent spune ca a fost deranjat de faptul ca inclusiv Eliza, singura fata de care se apropiase mai…

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Iuliana a plans in brațele lui Liviu. Mama fetei a intervenit in direct. Care a fost motivul

14:45, 07.03.2024 - Dorul de casa și de familie a facut-o pe Iuliana sa planga, insa Liviu i-a fost alaturi și a ținut-o strans in brațe. In emisia live de Mireasa de pe 7 martie 2024 mama Iulianei a avut o intervenție telefonica.

Ce nume vor sa ii puna Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, celui de-al doilea copil. Fosta concurenta va naște in luna iulie

09:06, 20.02.2024 - Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, sunt mai fericiți ca niciodata de cand au aflat ca vor deveni parinți pentru a doua oara. Foștii concurenți vor avea un baiat și s-au gandit și la ce nume și-ar dori sa poarte micuțul.

Mireasa - Capriciile iubirii. Dediș, prins intre Eliza și Delia. Sfaturile pe care i le-a dat o alta concurenta, Iuliana, cu privire la intreaga situație: „Sunt la doua capete”

22:05, 09.02.2024 - Dediș a avut doua intalnire cu Delia, dar in același timp, vrea sa o cunoasca mai bine și pe Eliza, despre care spune ca nu a aflat foarte multe, dar i-a starnit interesul. Concurentul a stat de vorba cu o alta fata, Iuliana, despre intreaga situație.


Ce parere ai despre aceasta stire?