Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Cruduţa şi Tonciu, în pericol! Dan Capatos şi-a găsit o nouă asistentă!

Publicat:

"Asistentele pacatoase" si au motive de îngrijorare. Seful lor de la emisiunea "Un show pacatos", de la Antena 1, si-a gasit o noua asistenta.

bate orice rival cu emisiunea pe care o prezinta la Antena 1 - "Un show pacatos". Una dintre atractiile show-ului sunt cele doua asistente super sexy -  si , care încânta telespectatorii cu dansurilor lor languroase si replice savuroase.

Cu toate acestea, se gândeste la o noua asistenta,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ramona Olaru, in pericol in vacanța din Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier: ”Ceva ingrozitor”

13:25, 23.04.2024 - Ramona Olaru a trait clipe de coșmar in vacanța din Egipt! Inca din primele ore dupa ce a aterizat a trecut printr-o mulțime de probleme. Asistenta TV și-a pierdut pașaportul, iar mai apoi a fost implicata intr-un accident rutier. Iata ce a facut!

Dupa ce luat cina cu Donald Trump, șeful diplomatiei britanice cere Statelor Unite sa deblocheze asistenta militara pentru Ucraina

06:25, 10.04.2024 - Seful diplomatiei britanice David Cameron a cerut marti Statelor Unite sa deblocheze asistenta militara pentru Ucraina, dupa o intrevedere rara cu Donald Trump, transmite miercuri AFP, citat de AGERPRES.

Cel mai mare contractor militar german avertizeaza: 'Europa sa nu se aștepte la asistența militara americana in caz de pericol'

17:36, 01.04.2024 - Europa trebuie sa renunțe la ideea ca Statele Unite vor veni in mod necesar in ajutor in cazul unei amenințari militare la adresa sa, a declarat Armin Papperger, președintele consiliului de administrație al Rheinmetall AG (cel mai mare contractpr militar german), pentru Financial Times. El a menționat…

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Pericol uriaș in Capitala: Spitalul Colentina – cu peste 800 de paturi – nu are autorizație sanitara și funcționeaza clandestin

20:21, 27.02.2024 - Spitalul Clinic Colentina, unitatea sanitara cu cele mai multe paturi (peste 800) din administrarea ASSMB, nu are autorizație sanitara de funcționare emisa de Direcția de Sanatate Publica București, dezvaluie o ancheta Antena3 CNN. Situația bizara persista, in timp ce spitalul iși deconteaza serviciile…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma de sezon. Asistenta TV și-a amuzat colegii: „De ce ne grabim catre Sfantul Valentin...”

08:35, 13.02.2024 - Ramona Olaru și-a obișnuit colegii de breasla, dar și telespectatorii cu glumele pe care le spune zilnic in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a spus și astazi un banc. Colegii ei de breasla au ras copios.

Interviul momentului la Culisele Statului Paralel. Nicolae Ciuca, fața in fața cu Anca Alexandrescu! Este Romania in pericol, cum spune șeful Armatei?

07:35, 10.02.2024 - Nicolae Ciuca explica ce șanse sunt sa fie reintrodusa Armata obligatorie in Romania și cat ne putem baza la razboi pe o armata de voluntari. Eroul Scorpionilor Roșii face o radiografie la rece interviului exploziv dat de Vladimir Putin jurnalistului lui Trump.Este Romania in pericol cum spune șeful…


Ce parere ai despre aceasta stire?