Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Adriana Lima, apariție super hot la Gala Premiilor Oscar! A îmbrăcat o rochie cu un decolteu amețitor

Publicat:

Fostul ingeraș de la Victoria's Secret, a atras toate privirile la . Focoasa vedeta a purtat o rochie eleganta, care i-a lasat la vedere picioarele de gazela și sanii fermi pe care ii deține.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Burduja face un anunț surprinzator: 'E victoria acestei zile. O sa avem surprize!'

09:55, 09.06.2024 - Sebastian Burduja, candidat PNL la alegerile locale din București, a venit de dimineața sa voteze. Imbracat in tricou, Burduja a fost relaxat și a discutat cu cei din secția de votare. Dupa ce a introdus voturile in urna, Burduja și-a facut cruce.

Ilinca Vandici, apariție fierbinte intr-o rochie indrazneața. Imaginile i-au surprins pe internauti, vedeta face furori

16:00, 06.06.2024 - Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute, apreciate și indragite prezentatoare de televiziune, dar și una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Aceasta a facut senzație in mediul online cu o rochie foarte indrazneața. Iata cum arata vedeta. Cum a aparut imbracata Ilinca Vandici Vedeta…

Știrile Antena Stars. Ce avere a acumulat Adriana Lima de-a lungul anilor. Are o cariera de succes in modeling

16:55, 05.04.2024 - Adriana Lima s-a facut remarcata inca de la 13 ani și a ajuns sa aiba o cariera de model pe plan internațional. A activat la Victoria's Secret timp de 19 ani, iar popularitatea sa a crescut major. De-a lungul anilor a avut și numeroase proiecte care i-au rotunjit veniturile in conturi.

Sebastian Fundora l-a invins pe Tim Tszyu in meciul pentru unificarea titlurilor la categoria super-welter

11:21, 31.03.2024 - Boxerul australian Tim Tszyu a suferit prima infrangere din cariera sa, inclinandu-se la puncte in fata americanului Sebastian Fundora, in meciul pentru unificarea titlurilor mondiale WBC si WBO la categoria super-welter, disputat sambata la Las Vegas (Nevada), informeaza AFP. Decizia arbitrilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?