Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Adriana Bahmuţeanu răbufneşte după ce fanii şi fostul soţ au acuzat-o pentru rejuvenarea vaginală: "Au zis că am luat-o razna!"

Publicat:

a apelat în urma cu mai multe zile la rejuvenare vaginala, procedura care i-a adus critici dure atât din partea fanilor, cât si din partea fostului sot. Prezentatoarea TV a lamurit odata pentru totdeauna de ce a facut asta si cum se simte acum.
Sincera, ca de obicei, fosta sotia a lui a închis gurile rele printr-un mesaj în care spune tot despre procedura la care a apelat.
"O simpla informatie despre o procedura medicala noua si extrem de benefica pentru organism a creat o adevarata isterie în rândul…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O decizie CCR da unda verde pentru condamnarea unui pictor clujean pentru trafic de droguri

11:40, 20.05.2024 - Pictorul clujean Matei Pacurar ar putea fi condamnat la inchisoare pentru trafic internațional de droguri. Completul care il judeca pe Pacurar a sesizat Curtea Constituționala a Romaniei (CCR) pentru a face rabat de la aplicarea pedepsei de inchisoare cu executare in cazul pictorului clujean. Dupa o…

Gabriela Cristea nu scapa de valul de hate. Dupa gafa comenzilor de cozonaci pentru Paște, fanii o taxeaza din nou

18:15, 15.05.2024 - Gabriela Cristea și-a dus pasiunea pentru gatit la nivel de afacere in urma cu doar cateva saptamani. Prezentatoarea de televiziune marturisea emoționanta faptul ca și-a deschis un business care presupune vanzarea cozonacilor artizanali. Totuși, la scurt timp de la debut, vedeta a ajuns in mijlocul…

Imagini noi din casa Andreei Esca. Baiatul ei a aratat „chestii folositoare” din vila, iar fanii au reacționat: „Zici ca e muzeu”

15:30, 19.04.2024 - Aris Eram s-a filmat in casa parinților sai și a aratat ce obiecte decorative au aceștia in vila din Snagov. Andreea Esca și Alexandre Eram au in reședința lor inclusiv o pompa de benzina. Prezentatoarea de știri Andreea Esca și soțul ei, omul de afaceri Alexandre Eram, locuiesc impreuna intr-o vila…

Cum scapa Bianca Dragușanu de celulita. La ce procedura a apelat blondina de aceasta data

22:25, 12.04.2024 - Bianca Dragușanu a inceput sa se pregateasca pentru vara, așa ca, de curand, a ajuns, din nou, in cabinetul medicului estetician. Daca, de obicei, iși facea intervenții la nivelul feței, de aceasta data, a vrut sa scape de celulita.

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, din centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

18:00, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, in centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

17:26, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!

Mirela Vaida, in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat prezentatoarea de la Acces Direct: „Trebuie sa am grija”

13:25, 27.02.2024 - Mirela Vaida a fost, de curand, in cabinetul medicului estetician. Prezentatoarea de la Acces Direct a facut o mica schimbare, pe care a facut-o mai degraba de nevoie, decat pentru ca iși dorea.

Imagini din casa in care Silviu Prigoana locuiește. Rar vezi așa ceva in Romania

15:45, 22.02.2024 - Silviu Prigoana locuiește intr-o casa de lux din Capitala alaturi de actuala lui soție și copiii din casnicia cu Adriana Bahmuțeanu. Omul de afaceri deține mai multe proprietați, inclusiv o vila in sectorul 1 pe care o inchiriaza.Silviu Prigoana a achiziționat o impresionanta vila in sectorul 3 al Capitalei…


Ce parere ai despre aceasta stire?