Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Adriana Bahmuţeanu a mers cu scheletul la un party

Publicat:

Prezentatoarea de la Antena 2 n-a mers alaturi de la o receptie data de colegii ei din trust, ci a fost insotita de reporterul , amicul ei.

Jurnalistul de teren a venit cu Bahmu de brat, dar nu asta a atras atentia, ci tinuta barbatului. Horatiu a purtat un costum negru, one-piece si trei-sferturi, cu o bandana pe cap, in acelasi stil.

Probabil, ziaristul a vrut sa fie in ton cu prietenii lui, care in ironizeaza ori de cate ori au ocazia pe motiv ca ar fi prea slab.


Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adriana Bahmuțeanu, din vacanța direct la perfuzii. Ce a pațit vedeta: „Noroc ca am un soț care ma susține!”

13:40, 21.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a ingrijorat urmaritorii, dupa ce a postat pe rețelele de socializare o imagine cu perfuzia in mana. Ulterior, fosta soție a lui Silviu Prigoana a oferit mai multe detalii.

Adriana Bahmuțeanu, despre momentul cand l-a prins pe Silviu Prigoana cu amanta. „Mi s-a facut mila de ea. Era o femeie atat de terminata și pe dinauntru, și pe dinafara”

20:05, 15.05.2024 - Povestea de dragoste dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoana a ținut vreme de ani de zile ocupate primele pagini ale ziarelor. Nenumarate desparțiri și impacari se iveau mereu, pana cand ultimul divorț a fost și cel definitiv, noteaza click.ro. Recent, Adriana Bahmuțeanu a fost prezenta in podcastul…

Adriana Bahmuțeanu, adevarul despre neințelegerile cu Silviu Prigoana. Motivul de la care porneau toate certurile

17:11, 15.05.2024 - Povestea de dragoste dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoana a ținut vreme de ani de zile ocupate primele pagini ale ziarelor. Nenumarate desparțiri și impacari se iveau mereu, pana cand ultimul divorț a fost și cel definitiv, noteaza click.ro. Recent, Adriana Bahmuțeanu a fost prezenta in podcastul…

Ela Craciun a implinit astazi 42 de ani. Cum a surprins-o soțul ei departe de Romania. „Voi fi plecata”

11:35, 15.04.2024 - Implinirea varstei de 42 de ani a surprins-o pe Ela Craciun in cele mai romantice ipostaze, in decorul oferit de spectaculosul lac Como din Italia, acolo unde soțul ei a decis sa o surprinda cu o escapada romantica chiar de ziua ei.,,Anul acesta imi petrec ziua de naștere la Milano. Am un proiect cu…

Un cunoscut prezentator TV, gasit mort langa un rau! Barbatul avea 44 de ani și ieșise sa-și plimbe cainele: doliu fulgerator in televiziune!

09:45, 11.04.2024 - Jurnalistul a fost gasit fara viața, luni dimineața, langa raul Barwon River, in Geelong, dupa ce a suferit un episod medical, relateaza Fox Sports .Templeton a fost un reporter popular la televiziunea australiana Seven’s Sunrise și și-a construit un nume ca reporter la Jocurile Olimpice. Doliu in sport!…

Motivul pentru care Teo Trandafir nu o suporta pe Narcisa Suciu. Artista a confruntat-o și i-a cerut explicații: „I-am vazut privirea in oglinda”

09:50, 27.03.2024 - Teo Trandafir nu o avea deloc la inima pe Narcisa Suciu in urma cu mai bine de 20 de ani, insa intre timp cele doua s-au imprietenit. Artista a povestit ca a avut curajul de a o infrunta pe vedeta de televiziune.In prezent, pe Teo Trandafir și Narcisa Suciu le leaga o frumoasa prietenie, insa puțini…

Cum se schimba razboiul din Ucraina daca Occidentul trimite trupe acolo | Radu Tudor: "Nu se va discuta niciodata instituțional, la nivel NATO și UE"

17:06, 27.02.2024 - Jurnalistul și analistul militar Radu Tudor a comentat la Antena 3 CNN posibilitatea ca partenerii Kievului sa trimita militari in Ucraina, așa cum a președintele francez Emmanuel Macron a lasat sa se ințeleaga ca ar fi posibil.


Ce parere ai despre aceasta stire?