Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adriana Bahmuțeanu, din vacanță direct la perfuzii. Ce a pățit vedeta: „Noroc că am un soț care mă susține!”

Publicat:

Adriana Bahmuțeanu și-a ingrijorat urmaritorii, dupa ce a postat pe rețelele de socializare o imagine cu perfuzia in mana. Ulterior, fosta soție a lui a oferit mai multe detalii.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. De ce a ajuns Adriana Bahmuțeanu din vacanța la spital, pe perfuzii: "Dupa doua saptamani..." / VIDEO

08:10, 21.05.2024 - Invitata in platou Xtra Night Show, Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre motivul pentru care a ajuns din vacanța la spital, pe perfuzii. Vedeta spune ca a petrecut destul de mult, inca de dinaintea sarbatorilor de Paști, iar oboseala și-a cam spus cuvantul.

Adriana Bahmuțeanu a ajuns pe perfuzii! Soțul vedetei este alaturi de ea: ”Noroc ca am...” / FOTO

17:21, 20.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu a schimbat complet peisajul, in doar cateva zile. De la piesaje de vis din Italia și momente speciale petrecute cu George Restivan, vedeta a ajuns acum pe perfuzii. Indiferent de situație, soțul ei a demonstrat ca este mereu alaturi de ea, așa cum se intampla și acum.

Vacanța de vedeta. Care este destinația de vacanța preferata de Adina Buzatu. Motivul pentru care nu a apelat niciodata la agenții de turism

17:56, 18.05.2024 - Adina Buzatu și-a dorit ca in 2024 sa calatoreasca mai mult nu doar pentru proiectele de pe plan profesional, ci și pentru a se relaxa. Stilista a reușit sa viziteze mai multe locuri, dar de departe, pe lista preferințelor se afla Cuba, unde și-ar mai dori sa revina.

Știrile Antena Stars. Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere departe de casa. Ce destinație a ales vedeta pentru aniversare: „Aveam nevoie de o vacanța”

22:41, 07.05.2024 - Pentru implinirea varstei de 50 de ani, Adriana Bahmuțeanu a plecat intr-o vacanța alaturi de soț și copii sai pentru a-și sarbatori ziua de naștere. Vedeta a ales Spania, unde a vizitat cateva rude care s-au stabilit in peninsula de mai mulți ani. Totodata, a vorbit și despre dorințele pe care le are…

Vacanța de vedeta. Giulia Nahmany, confesiuni de suflet despre bunica ei. Femeia are aproape 100 de ani: „Are un stil de viața atat de sanatos”

19:15, 04.05.2024 - Giulia Nahmany a venit in Romania pe cand avea 12 ani, dupa o buna perioada in care ea și parinții s-au mutat in Belgia. Vedeta are o relație apropiata și cu bunica ei, care locuiește in Israel și despre care spune ca i-a dat o mulțime de lecții.

Oana Roman, dezamagita de vacanta din Paris. Ce a patit vedeta, nu a mai ajuns nici la Disneyland: „Prost organizat”

14:55, 27.04.2024 - Dupa perioda grea prin care a trecut, ca urmare a decesului mamei sale, Oana Roman a decis ca are nevoie de o perioada de relaxare, astfel ca și-a luat fiica și au plecat din țara. Numai ca avea sa fie dezamagita de vacanta din Paris, Oana Roman povestind ce a patit, și de ce nu […] The post Oana Roman,…

Vacanța de vedeta. Care este destinația preferata de Andreea Marin. Ce semnificație are experiența de pe Muntele Kilimanjaro pentru vedeta: „Nu mi-a fost la indemana”

18:56, 23.03.2024 - Andreea Marin spune ca adora sa calatoreasca și s-a indragostit de Africa, mai ales dupa experiența de pe Muntele Kilimanjaro. Pe langa ca și-a dorit sa aiba parte de ceva diferit, vedeta a mai declarat ca a acceptat aceasta provocare intr-o perioada mai dificila din viața ei.

Vacanța de vedeta. De ce a refuzat Ileana Badiu sa manance gandaci in vacanța din Vietnam. Cum a marcat-o experiența țarii asiatice pe vedeta: „Mancare de strada” / VIDEO

18:30, 16.03.2024 - Indiferent de varsta secretul este sa imbrațișezi momentul prezent și sa profiți de maxim la el. Ei bine, acesta este motto-ul Ilenei Badiu care nu este doar o impatimita a zonei de fashion, beauty și lifestyle, ci are și poveste uluitoare din vacanțele pe care le face in destinații care nu sunt vizitate…


Ce parere ai despre aceasta stire?