Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Foto | Adelina, mireasa lui Robert Miu

Publicat:

Adelina Pestritu isi incheie magistral aventura dragostei pe "". In ultima editie a show-ului, bruneta pare cu adevarat hotarata sa isi incerce din nou norocul in iubire, de aceasta data alaturi de , partenerul ei de pe vas. Astfel, Adelina imbraca iarasi rochia de mireasa.

a imbracat din nou mult-ravninta rochie de mireasa, alaturi de , semn ca ar dori sa continue relatia cu acesta si dupa ce croaziera dragostei va lua sfarsit.  Emotionata de importanta unui astfel de eveniment…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia, criza de nervi inainte de petrecere. Concurenta a fost calmata de iubitul ei, Cristian: ”Arat ingrozitor, imi vine sa plang” / VIDEO

20:35, 22.04.2024 - Antonia a trecut printr-o criza de nervi inainte de petrecerea de sambata seara. Deși s-ar fi așteptat sa fie pregatita pentru distracție și nerabdatoare sa iși petreaca timpul cu iubitul ei, alte detalii i-au atras atenția Antoniei. Doar Cristian a mai reușit sa o calmeze.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Ce loc de munca are acum Andrada de la Mireasa. S-a fotografiat chiar din cabinetul medical, unde le-a aratat tuturor meseria ei

14:15, 31.03.2024 - Andrada de la Mireasa și-a dezvaluit recent o alta fațeta a personalitații sale. O apariție surprinzatoare in lumea medicala a adus lumina asupra unui nou capitol din viața ei: cel de asistenta medicala intr-un cabinet de stomatologie.

Mireasa - Capriciile iubirii. Familia Cristinei a facut o vizita surpriza in platou! Concurenta, emoționata: „Chiar m-am suparat...” / VIDEO

23:50, 20.03.2024 - Moment emoționant in ediția de astazi a emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii! Familia Cristinei a facut o vizita surpriza in platoul de televiziune. Concurenta s-a bucurat mult sa ii revada pe cei dragi. Iata cum a reacționat.

Simona Gherghe, imagine emoționanta cu mama ei, de 8 Martie! Cum arata prezentatoarea TV in copilarie: „Sufletul și inima” / FOTO

17:25, 08.03.2024 - Cu ocazia zilei de 8 Martie o mulțime de vedete din showbiz-ul de la noi au transmis fel de fel de urari emoționante pentru cele mai importante femei din viața lor. Așa a facut și Simona Gherghe. Iata postarea facuta de prezentatoarea TV de la Mireasa!

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.

Alegerea stilului potrivit pentru miresele supraponderale

13:25, 19.02.2024 - 1. IntroducereAlegerea rochiei perfecte pentru o mireasa de marime mai mare poate fi o provocare, dar cu un pic de planificare și cercetare, veți putea gasi stilul potrivit care sa va puna in valoare forma corpului și sa va faca sa straluciți in ziua nunții voastre. Exista o varietate de opțiuni minunate…


Ce parere ai despre aceasta stire?