Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(foto) Accident în centrul capitalei. Tânăr, prins de polițiști chiar în momentul când fura geanta cu bani a unui șofer

Publicat:

Intamplare neobișnuita, in centru capitalei. Un echipaj de poliție care a venit sa direcționeze traficul din cauza unui accident care s-a produs astazi la intersecția strazii Ismail și bulevardul Ștefan cel Mare, au fost martori cand un tanar a incercat sa profite de situație și sa fure geanta cu bani a unuia dintre șoferii implicați in impact.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Tanar din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea o alcoolemie de 2,15 mg/l

11:56, 25.04.2024 - Tanar din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea o alcoolemie de 2,15 mg/l Tanar din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea o alcoolemie de 2,15 mg/l Un tanar din Abrud a fost prins miercuri, 24 aprilie, de catre polițiști, MORT DE BEAT la volan. Avea o alcoolemie de 2,15…

Judetul Constanta: Tanar de 20 de ani, cu permisul anulat, prins baut la volan

12:25, 09.04.2024 - Un tanar de 20 de ani a fost plasat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Constanta pentru 24 de ore, dupa ce a fost prins de politisti ca se deplasa cu un autovehicul cu permisul anulat. Pe deasupra, era si baut.Drept urmare, va fi prezentat procurorului…

(video) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

13:45, 08.03.2024 - Astazi, de Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere au organizat un marș feminist in capitala. In legatura cu aceasta Primaria a anunțat despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live/update) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:25, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Șase mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

16:15, 02.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Șase șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Cinci mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

19:50, 01.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Cinci șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.

Accident la o intersecție din centrul capitalei: Circulația troleibuzelor din zona, afectata

17:55, 28.02.2024 - Un accident rutier a avut loc pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfant, intersecție cu strada Mitropolit Gavriil Banulescu Bodoni. Potrivit RTEC, este afectata circulația troleibuzelor din zona.


Ce parere ai despre aceasta stire?