Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: PSG s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor, după 2-0 cu Borussia Dortmund

Publicat:

Paris Saint-Germain s-a calificat in sferturile de finala ale la fotbal, miercuri, dupa ce a invins-o pe cu scorul de 2-0 (2-0), pe teren propriu, mansa a doua a optimilor de finala.

Dupa 1-2 la Dortmund, PSG a reusit sa obtina calificarea in sferturi dupa un foarte bun meci tactic, castigat prin golurile marcate de Neymar (28) si (45+1).

a pus capat unei serii de trei eliminari consecutive ale parizienilor in optimile de finala.

Borussia a avut prima ocazie notabila, in min. 19, cand Sancho

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

'Este de nedescris', a afirmat Marco Reus dupa calificarea Borussiei Dortmund in finala Ligii Campionilor

11:00, 08.05.2024 - Marco Reus, atacantul echipei Borussia Dortmund, a declarat dupa calificarea in finala Ligii Campionilor la fotbal, in urma dublei cu Paris Saint-Germain, ca "este de nedescris" sentimentul pe care il traieste, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Fotbalul e nedrept uneori, afirma Luis Enrique (PSG), dupa ratarea calificarii in finala Champions League

10:50, 08.05.2024 - Antrenorul Luis Enrique considera ca "fotbalul este uneori nedrept", dupa ce echipa sa, Paris Saint-Germain, a ratat calificarea in finala Ligii Campionilor, dupa ce a expediat de sase ori mingea in bara, in dubla confruntare cu Borussia Dortmund din penultimul act al acestei competitii, potrivit Agerpres.

PSG – Borussia Dortmund 0-1. Nemtii se califica in finala Champions League, unde pot da peste Bayern

03:00, 08.05.2024 - Borussia Dortmund s-a calificat in finala Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marti seara, pe Parc des Princes, in mansa secunda a semifinalelor.  Articolul PSG – Borussia Dortmund 0-1. Nemtii se califica in finala Champions League, unde pot…

Borussia Dortmund merge in finala Ligii Campionilor, dupa o victorie la limita cu PSG

01:35, 08.05.2024 - Borussia Dortmund s-a calificat in finala Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marti seara, pe Parc des Princes, in mansa secunda a semifinalelor.

PSG: 'Nu mai avem nimic de pierdut', a declarat Luis Enrique dupa meciul de la Dortmund

11:20, 02.05.2024 - "Nu mai avem nimic de pierdut", a declarat Luis Enrique, antrenorul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, invinsa miercuri cu 1-0 in deplasare de Borussia Dortmund in mansa intai a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, informeaza AFP."Au fost 3.

PSG și Barcelona promit un duel spectaculos in sferturile Ligii Campionilor

22:40, 09.04.2024 - Ziua de miercuri, 10 aprilie, este rezervata altor doua sferturi de finala din Liga Campionilor. Paris Saint-Germain primește vizita celor de la FC Barcelona intr-un duel al revanșei pentru campioana Franței, in timp ce duelul dintre Atletico Madrid și Borussia Dortmund se anunța unul extrem de echilibrat,…

Manchester City va confrunta Real Madrid in sferturile de finala ale Ligii Campionilor

21:40, 15.03.2024 - Detinatoarea trofeului, Manchester City, va intra intr-un duel epic cu Real Madrid in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce tragerile la sorti de la Nyon au stabilit acest meci palpitant. Echipa lui Horatiu Moldovan, Atletico Madrid, se va confrunta cu formatia Borussia Dortmund. In paralel,…

Real Madrid și Manchester City merg in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal

01:45, 07.03.2024 - Real Madrid s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, desi a fost tinuta in sah de RB Leipzig, scor 1-1 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ”Santiago Bernabeu”, in mansa secunda a optimilor de finala. Tot in aceeași seara, Manchester City, detinatoarea trofeului, s-a calificat…


Ce parere ai despre aceasta stire?