Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal / CS Universitatea Craiova a remizat la Mediaş după un meci foarte bun

Publicat:

Formatia CS a remizat, scor 2-2, in Ardeal, in compania formatiei , intr-o partida contand pentru etapa a 13-a din Liga I. Alb-albastrii au deschis scorul in urma unui autogol a lui , care a ... Post-ul Fotbal / CS a remizat la Medias dupa un meci foarte bun apare prima data in GAZETA de SUD .

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO SuperLiga: Debut cu victorie pentru Costel Galca pe banca Unviersitații Craiova

21:00, 21.04.2024 - Universitatea Craiova a invins duminica in deplasarea de la Sepsi Sfantu Gheorghe, scor 3-1, in etapa cu numarul 5 din play-off-ul SuperLigii. Formația lui Costel Galca a urcat pe locul secund al clasamentului.

Eintracht Frankfurt si Werder Bremen au remizat in primul meci al etapei a 28-a campionatului de fotbal al Germaniei

13:15, 06.04.2024 - Eintracht Frankfurt si Werder Bremen au remizat vineri seara, 1-1, in primul meci al etapei a 28-a campionatului de fotbal al Germaniei, informeaza AFP, citat de Agerpres.Bremen, care a jucat in deplasare, a deschis scorul prin Milos Veljkovic (min.

Iata Dream Team-ul SuperLigii alcatuit de Wyscout! » Surprize uriașe: fara Coman și Rrahmani in cel mai bun „11”

13:51, 13.03.2024 - FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova dau cate doi fotbaliști in Dream Team-ul sezonului regulat al SuperLigii alcatuit dupa parametrii Wyscout. Formația ideala a campionatului e completata cu cate un jucator de la Rapid, Sepsi, U Cluj, FCU Craiova și FC Botoșani. Sezonul regulat a ajuns la final,…

Formația lui Dan Petrescu a remizat in „sferturile” Ligii Campionilor Asiei

22:50, 05.03.2024 - Jeonbuk FC, formația antrenata de Dan Petrescu, a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Ulsan HD, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor Asiei. Jeonbuk a deschis scorul in minutul 4 prin Min-kyu Song, in timp ce Ulsan HD, castigatoare a competitiei in 2012 si 2020, a reusit egalarea…

Rapid a solicitat doua lovituri de pedeapsa la Craiova: „Ne lasam de fotbal daca nu e penalti”

22:55, 04.03.2024 - Dupa remiza dintre Universitatea Craiova și Rapid, scor 1-1, giuleștenii au reclamat deciziile de arbitraj luate de Marian Barbu. Echipa lui Cristiano Bergodi ar fi putut primi doua lovituri de la 11 metri.

Nicolae Dica a pus tunurile pe arbitraj dupa eșecul cu Universitatea Craiova

23:15, 26.02.2024 - FC Voluntari inca nu a gasit drumul spre victorie de la numirea lui Nicolae Dica pe banca tehnica. Formația ilfoveana a pierdut cu Universitatea Craiova (2-1), insa tehnicianul oaspeților a criticat arbitrajul.

Fotbal, Liga 4: ACS Iara a pierdut confruntarea cu Sporting U19 Cluj

20:40, 24.02.2024 - ACS Iara a pierdut astazi, scor 2-3, contra celor de la Sporting U19 Cluj, intr-o partida amicala ce s-a jucat la Florești. Pentru formația antrenata de Lucian Roșu au marcat Rusu și Rostaș. „A fost un meci presarat cu multe greșeli personale, de acolo și rezultatul negativ. Jocul nu merge aproape deloc.…


Ce parere ai despre aceasta stire?