Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: Campionatul Israelului - Hoban, la primul gol pentru Hapoel Beer Sheva

Publicat:

Mijlocașul roman a marcat primul sau gol pentru formația , luni seara, in meciul terminat la egalitate pe teren propriu, 1-1, cu , in grupa pentru titlu a campionatului de fotbal al Israelului.

Foto: (c) Grigore POPESCU / Arhiva AGERPRES

Oaspeții au deschis scorul prin (26), iar a restabilit egalitatea în min. 67.

Hoban a fost înlocuit în minutul 71, cu .

În alt meci, a remizat acasa cu , scor 1-1, atacantul român…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mijlocasul roman Andrei Artean a marcat primul sau gol in campionatul de fotbal al Ciprului

04:55, 09.05.2024 - Mijlocasul roman Andrei Artean a marcat primul sau gol in campionatul de fotbal al Ciprului, miercuri, pentru Apollon Limassol, care a surclasat-o pe Zakakiou cu 5-1, in deplasare, intr-o partida din faza play-out, informeaza AGERPRES.Artean, introdus pe teren in min.

Nicolae Stanciu este in forma: gol și pasa dcisiva, sambata, in etapa a 28-a a primei ligi saudite de fotbal

03:20, 21.04.2024 - Mijlocasul roman Nicolae Stanciu a fost esential pentru formatia Damac FC, in meciul castigat cu scorul de 2-1 in deplasare cu Al-Okhdood, sambata, in etapa a 28-a a primei ligi saudite de fotbal, informeaza AGERPRES.Stanciu a deschis scorul in min.

Antonio Sefer a adus victoria formatiei Hapoel Beer Sheva in campionatul Israelului

23:35, 15.04.2024 - Fotbalistul roman Antonio Sefer a marcat golul prin care Hapoel Beer Sheva a invins-o pe Maccabi Tel Aviv cu scorul de 1-0, luni, pe teren propriu, intr-o partida din etapa a 29-a a campionatului Israelului, potrivit Agerpres.Sefer, care a intrat la pauza, a marcat in min. 80, din penalty.

Antonio Sefer, din nou decisiv in Israel – A adus victoria in meciul contra liderului

23:10, 15.04.2024 - Antonio Sefer are un sezon extrem de bun in Israel alaturi de Hapoel Beer Sheva. Mijlocașul roman a adus victoria echipei sale in derbiul cu liderul Maccabi Tel Aviv, incheiata cu scorul de 1-0.

Sacrificiile lui Jayson Papeau pentru fotbal: „Daca nu-mi iesea, eram mort!”

11:55, 30.03.2024 - Jayson Papeau a venit la Rapid in iulie 2022, de la Warta Poznan, in schimbul a 200.000 de euro. La ora actuala, Jason Papeau este unul dintre jucatorii importanți ai Rapidului. Insa inceputurile lui in fotbal au fost extrem de dificile. Mijlocașul francez a dezvaluit ca a trebuit sa-și ia mai multe…

Guendouzi (Lazio), suspendat doua meciuri dupa eliminarea din meciul cu AC Milan

20:25, 05.03.2024 - Mijlocasul francez de la Lazio Roma, Matteo Guendouzi, eliminat vineri in timpul suplimentar de joc in meciul dintre echipa sa si AC Milan, a primit o suspendare de doua meciuri, a anuntat marti Liga Italiana de Fotbal, scrie AFP. Guendouzi a fost sanctionat "pentru ca in minutul 51 al reprizei secunde…

Campion mondial la fotbal, descalificat pentru patru ani pentru dopaj

08:20, 01.03.2024 - Mijlocasul francez Paul Pogba, testat pozitiv la testosteron in august 2023, a fost condamnat la patru ani de suspendare de catre tribunalul antidoping italian, a anuntat, joi, clubul de fotbal Juventus Torino pentru AFP. Juventus a transmis ca ''a luat act'' de decizia tribunalului, care vine in urma…


Ce parere ai despre aceasta stire?