Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: Arbitrul finalei Ligii Campionilor Africii, suspendat pentru prestaţia sa din meciul tur

Publicat:

, arbitrul meciului din prima mansa a finalei , dintre si (1-1), disputata sambata, a fost suspendat din cauza prestatiei slabe, a anuntat Confederatia africana de fotbal (CAF).

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sandro Tonali, o noua pedeapsa dupa ce a incalcat de 50 de ori regulamentul privind pariurile in Anglia

09:21, 03.05.2024 - ​Suspendat pe o perioada de 10 luni de Federația Italiana pentru pariuri, Sandro Tonali a primit o noua pedeapsa, de aceasta data din partea Federației Engleze de Fotbal, dupa ce a incalcat de 50 de ori regulamentul privind pariurile.

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, suspendat pentru doua meciuri dupa incidentul cu Dinamo

20:45, 26.04.2024 - Antrenorul echipei FC Botosani, Bogdan Andone, a fost suspendat doua meciuri de Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal (FRF), in sedinta acesteia de luni, dupa cartonasul rosu primit la meciul cu Dinamo (2-1), din etapa a sasea a fazei play-out a Superligii.

Conducerea echipei de rugby acuza arbitrul de vicierea rezultatului finalei Cupei Romaniei

14:15, 07.04.2024 - Memoriu care nu va schimba nimic si care nu va afecta cumva prestatia viitoare a unor arbitri slabi din toate punctele de vedere. Timisoara a pierdut pe teren partida cu Dinamo din finala Cupei Romaniei, la capatul unui meci cu destule greseli de arbitraj, iar conducerea echipei acuza ca rezultatul…

Gigi Becali tuna și fulgera, dupa ce a fost suspendat 6 luni din fotbal. Cum a reacționat afaceristul care a fost sancționat de Comisia de Disciplina: „Au mintea intunecata”

12:25, 02.04.2024 - Dupa ce a primit o lovitura dura din partea Comisiei de Disciplina, Gigi Becali a venit cu prima reacție in acest caz. Iata ce spune Latifundiarul din Pipera, dupa ce a fost suspendat pentru un timp de șase luni din fotbal!

Bataie crunta la un meci de fotbal din Mexic » Portarul a ajuns in ambulanța!

11:00, 28.03.2024 - Meciul dintre Reboceros de la Piedad și Petroleros Salamanca, din liga a 3-a din Mexic, a fost suspendat in minutul 73, cand oaspeții conduceau cu 2-0. Lucrurile au degenerat rapid dupa ce portarul celor de la Salamanca l-a lovit cu cotul pe un adversar. In minutul 73, portarul celor de la Petroleros…

`Este important sa avem psihologi buni, mie terapia mi-a salvat viata`, spune Richarlison

16:05, 20.03.2024 - Atacantul brazilian Richarlison a declarat marti ca terapia l-a ajutat sa-si recupereze bunastarea mentala dupa o perioada tulbure pe teren si in afara lui, scrie Xinhua, potrivit Agerpres. Richarlison (26 ani), jucator la Tottenham unde este coechipier cu romanul Radu Dragusin, a facut aceste comentarii…

Mihai Pintilii suspendat o luna de la FCSB. CFR Cluj amendata cu 5.000 lei

20:45, 06.03.2024 - Comisia de disciplina a Federației Romane de Fotbal a anunțat o serie de decizii luate in urma ședinței de miercuri. Mihai Pintilii și Basilio Ndong au primit suspendari drastice. CFR Cluj Napoca a fost penalizata cu o amenda de 5.000 de lei.

Iuliana Demetrescu, in brigada finalei Ligii Națiunilor la fotbal feminin

18:10, 27.02.2024 - Arbitrul roman Iuliana Demetrescu va face parte din brigada care va conduce finala mare a Ligii Națiunilor la fotbal feminin, dintre Spania și Franța, programata miercuri, de la ora 20.00. Iuliana Demetrescu va fi cel de-al patrulea oficial. Arbitrul jocului va fi Tess Olofsson (Suedia), iar asistenții…


Ce parere ai despre aceasta stire?