Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul soţ al lui Katy Perry a înlocuit-o cu o actriţă care seamănă cu ea - GALERIE FOTO

Publicat:

Ironia face ca cele doua, si Zooey Deschanel sa semene foarte bine. ! scrie ca Brand a observat-o de mult pe actrita si ca a inceput sa ii trimita sms-uri amuzante si in care incerca sa flirteze cu ea, incercand sa vada daca o poate cuceri. Si, spune sursa anonima care a vorbit cu OK!, "Russell crede ca si Zooey e incredibil de amuzanta si de draguta. E o scanteie intre ei".

, recent despartita si ea de partenerul sau si aflata in divort, este, se pare, intrigata de atentia cu care o copleseste…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

„Daca arde Gaza, arde și Berlinul!”. Atac cu cocktailuri Molotov asupra primariei din cartierul Tiergarten

22:10, 09.05.2024 - Primaria din cartierul berlinez Tiergarten, centrul capitalei Germaniei, a fost atacata, in noapte de miercuri spre joi, 8 mai, cu cocktailuri Molotov. De asemenea, presupușii activiștii propalestiniei au mazgalit pereții cladirii sloganuri anti-Israel, relateaza BZ și Bild.Geamurile au fost sparte…

OMD Municipiul Tulcea a lansat noul brand turistic al orasului - Tu si Tulcea! (GALERIE FOTO)

17:11, 26.04.2024 - Reprezentantii Organizatiei de Management al Destinatiei OMD Turistice Municipiul Tulcea au organizat o conferinta de presa in cadrul careia a fost prezentat noul brand turistic al orasului si identitatea vizuala asociata acestuia Tu si Tulcea. La conferinta desfasurata la Cherhanaua Satului Pescaresc…

Ce se intampla cu Alessia, fiica lui CRBL și a Elenei, dupa desparțirea parinților ei. „Vrea sa faca asta cu toata ființa ei”

16:50, 05.04.2024 - CRBL și soția lui, Elena au surprins pe toata lumea atunci cand au anunțat ca au decis sa divorteze dupa 16 ani de casnicie. Cei doi au impreuna o fata in varsta de 14 ani, de care se vor ocupa impreuna, chiar daca nu mai formeaza un cuplu. De altfel, in cadrul unui interviu acordat pentru Ego, interpretul…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ironia cu care și-a amuzat colegii: „Viața mea sentimentala este...”

09:05, 03.04.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca mereu voia buna in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. La fel s-a intamplat și in aceasta dimineața, atunci cand și-a amuzat colegii cu un banc inspirat din viața ei personala.

Volodimir Zelenski l-a inlocuit pe secretarul Consiliului pentru Securitatea Nationala

18:20, 26.03.2024 - Secretarul Consiliului pentru Securitatea Nationala si Aparare al Ucrainei, Oleksii Danilov, a fost demis din functie si inlocuit cu fostul sef al Serviciului de informatii externe, Oleksandr Litvinenko, conform decretelor publicate marti pe site-ul presedintiei de la Kiev, informeaza Reuters.

Meghan Markle a confirmat ca iși va lansa un brand de „lifestyle”

11:50, 15.03.2024 - Meghan Markle, sotia printului Harry, a lansat joi un nou brand de „lifestyle”, denumit dupa resedinta californiana in care locuieste cuplul, a confirmat pentru AFP un purtator de cuvant al ducesei, relateaza Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?