Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul premier pakistanez Imran Khan, împuşcat în picior. Un presupus atacator ar fi fost ucis

Publicat:

Fostul prim-ministru pakistanez a fost impuscat joi in picior in timpul unui mars in estul tarii, relateaza AFP, Reuters si dpa, citand media si colaboratori ai fostului premier, transmite Agerpres. Un presupus atacator a fost ucis si un alt barbat a fost retinut.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lituanianca Ruta Meilutyte, campioana olimpica la Londra, s-a operat la un picior

14:40, 01.03.2024 - Inotatoarea lituaniana Ruta Meilutyte, campioana olimpica la Londra in 2012, a fost operata la un picior si ar urma sa reia antrenamentele in aprilie, a anuntat federatia de natatie din tara ei, citata de Reuters, potrivit Agerpres. Meilutyte detine recordul mondial la 50 m bras si este campioana…

Fostul premier al Pakistanului, Imran Khan, si sotia sa, Bushra Bibi, inculpati pentru coruptie

14:05, 27.02.2024 - Fostul premier pakistanez Imran Khan si sotia sa Bushra Bibi au fost inculpati, din nou, marti pentru coruptie, fiind acuzati ca au primit mita sub forma unor terenuri in timpul mandatului lui Khan in fruntea guvernului, relateaza Reuters, citand partidul fostului prim-ministru.

Independentii sustinuti de fostul premier Imran Khan au obtinut cele mai multe locuri in parlamentul pakistanez

13:20, 11.02.2024 - Alegerile nationale din Pakistan s-au incheiat fara ca niciun partid sa obtina majoritatea in parlament, in urma unor alegeri marcate de violente ale militantilor, tulburari politice si probleme de transparenta.

Imran Khan și soția lui, condamnați la 7 ani de inchisoare fiecare. Casatoria fostului premier pakistanez a fost declarata ilegala

16:55, 03.02.2024 - Un tribunal pakistanez a declarat sambata ilegala casatoria fostului premier Imran Khan cu cea de-a treia sotie, in conformitate cu legea islamica, si a condamnat cuplul la sapte ani de inchisoare fiecare, a anuntat, intr-un comunicat, partidul Pakistan Tehreek-e-Insaf (PTI) al fostului sef al guvernului,…

Enigma celei de-a treia soții a lui Imran Khan, fost premier pakistanez. Bushra Bibi: de la vindecatoare la infractoare

13:00, 01.02.2024 - Zvonurile și speculațiile cu privire la viața personala tumultoasa a fostului prim-ministru pakistanez Imran Khan nu au incetat sa captiveze opinia publica. In centrul atenției se afla acum Bushra Maneka, cunoscuta acum sub numele de Bushra Bibi.

Fost premier pakistanez și soția sa, condamnați la 14 ani de inchisoare pentru mita

19:50, 31.01.2024 - Fostul prim-ministru pakistanez Imran Khan și soția sa Bushra Khan au fost condamnați la cate 14 ani de inchisoare intr-un caz legat de vanzarea ilegala de cadouri de stat, a anunțat miercuri partidul sau, citat de Reuters.

Fostul premier pakistanez Imran Khan a fost condamnat la inca 14 ani de inchisoare pentru corupție

10:35, 31.01.2024 - Fostul prim-ministru pakistanez Imran Khan si sotia sa au fost condamnati miercuri la 14 ani de inchisoare pentru coruptie, intr-un dosar referitor la cadourile primite atunci cand el se afla la putere, au anuntat media locale, informeaza AFP.

Fostul premier pakistanez Imran Khan si sotia sa, condamnati la 14 ani de inchisoare pentru coruptie

09:46, 31.01.2024 - Fostul prim-ministru pakistanez Imran Khan si sotia sa au fost condamnati miercuri la 14 ani de inchisoare pentru coruptie, intr-un dosar referitor la cadourile primite atunci cand el se afla la putere, au anuntat media locale, informeaza AFP, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?