Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul cancelar german Gerhard Schroeder laudă decizia actualului cancelar de a nu trimite rachete în Ucraina

Publicat:
Fostul cancelar german Gerhard Schroeder laudă decizia actualului cancelar de a nu trimite rachete în Ucraina

Fostul cancelar german a sustinut decizia actualului cancelar de a nu livra Ucrainei rachete Taurus si respingerea de catre acesta a desfasurarii de trupe terestre, relateaza luni dpa, informeaza Agerpres.

"Cred ca face ce m-as astepta de la un cancelar german in acest moment", a declarat pentru dpa fostul lider al (SPD), care este si partidul lui Scholz.

Schroeder, fost cancelar intre 1998 si 2005, a facut apel de asemenea la o initiativa franco-germana pentru negocierea unei solutii a conflictului din Ucraina.

Intrebat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dupa ce a refuzat sa ofere Ucrainei rachete, Germania mai face o eschiva: Berlinul nu a livrat Kievului vehiculele blindate grele (ancheta BILD)

22:31, 22.04.2024 - Dupa ce a refuzat sa ofere Ucrainei rachete Taurus, Germania mai face o eschiva: Berlinul nu a livrat vehiculele blindate grele (ancheta BILD)Germania a intrerupt aprovizionarea cu vehicule blindate MRAP catre Ucraina, dezvaluie o ancheta a jurnaliștilor de la BILD.

Razboi in Ucraina, ziua 755 | Președintele Consiliului European avertizeaza ca Europa trebuie sa se pregateasca de razboi cu Rusia

14:20, 19.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 755. Fostul cancelar german Gerhard Schroeder susține decizia actualului cancelar Olaf Scholz de a nu livra Ucrainei rachete Taurus si respingerea de catre acesta a desfasurarii de trupe terestre.

Razboi in Ucraina, ziua 755 | Primul lider NATO care il felicita pe Putin pentru realegere

09:00, 19.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 755. Fostul cancelar german Gerhard Schroeder susține decizia actualului cancelar Olaf Scholz de a nu livra Ucrainei rachete Taurus si respingerea de catre acesta a desfasurarii de trupe terestre.

Razboi in Ucraina, ziua 755 | Gerhard Schroeder sustine decizia lui Olaf Scholz de a nu livra Ucrainei rachete Taurus

00:06, 19.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 755. Fostul cancelar german Gerhard Schroeder susține decizia actualului cancelar Olaf Scholz de a nu livra Ucrainei rachete Taurus si respingerea de catre acesta a desfasurarii de trupe terestre.

Fostul cancelar Gerhard Schroeder lauda decizia lui Scholz de a nu trimite rachete Taurus in Ucraina

21:25, 18.03.2024 - Fostul cancelar german Gerhard Schroeder a sustinut decizia actualului cancelar Olaf Scholz de a nu livra Ucrainei rachete Taurus si respingerea de catre acesta a desfasurarii de trupe terestre, relateaza luni dpa.

Germania refuza categoric sa sprijine Ucraina cu rachete: vot categoric in Parlament

10:36, 15.03.2024 - Bundestag-ul (Parlamentul german) nu a sprijinit furnizarea de rachete TAURUS Ucrainei. Deputații au votat impotriva unui proiect de rezoluție al blocului de opoziție CDU/CSU, prin care se cere furnizarea de rachete Taurus cu raza lunga de acțiune catre Ucraina. Camera inferioara a Parlamentului…

Germania blocheaza livrarea de rachete de croaziera Taurus catre Ucraina: Scholz scoate la inaintare opoziția populației!

11:25, 06.03.2024 - Marea majoritate a cetatenilor germani sustin decizia cancelarului Olaf Scholz de a nu furniza Ucrainei rachete de croaziera Taurus cu raza lunga de actiune, potrivit unui nou sondaj publicat miercuri si realizat de institutul YouGov pentru dpa. Doar 28% dintre persoanele chestionate s-au aratat…

Majoritatea germanilor sunt impotriva livrarii de rachete de croaziera Taurus catre Ucraina SONDAJ

09:50, 06.03.2024 - Cei mai mulți cetateni germani (marea majoritate) sustin decizia cancelarului Olaf Scholz de a nu furniza Ucrainei rachete de croaziera Taurus cu raza lunga de actiune, potrivit unui nou sondaj publicat miercuri si realizat de institutul YouGov pentru dpa.


Ce parere ai despre aceasta stire?