Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fosta șefă a DIICOT, dezvăluiri explozive din arest: 'Va fi REGRETUL vieții mele'

Publicat:

a anunțat in cadrul unui interviu acordat Evz.ro ca și-a dorit mereu un copil, dar crede ca acest lucru nu mai este realizabil in acest moment."Declarativ mi-am dorit. Dar in mod concret cariera mea a fost copilul meu. 90% din viața mea am petrecut-o la birou.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Fosta iubita a lui Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt, dezvaluiri despre ziua tragediei! Detalii despre relație: „Nu m-a prins cu nimeni” / VIDEO

20:15, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Madalin a facut dezvaluiri despre ziua tragediei. Ce detalii a oferit tanara despre relația pe care au avut-o. Ea susține ca tanarul nu a prins-o cu nimeni inainte de accidentul in care a murit.

Arest pentru un barbat din Bihor care și-a talharit fosta concubina in timp ce vorbea la telefon cu Poliția

13:30, 11.04.2024 - Un barbat de 52 de ani, din Girișu de Criș județul Bihor, a fost condamnat la doi ani și jumatate de inchisoare cu suspendare și i s-a interzis sa se apropie ori sa comunice timp de patru ani de fosta concubina pe care a talharit-o chiar in timp ce aceasta vorbea la telefon cu Poliția.

Mirel, criminalul care a ucis-o pe Andreea in Timișoara, ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita. Apropiații lui, dezvaluiri terifiante: ”Era proprietatea lui”

10:36, 28.03.2024 - Au aparut informații halucinante despre criminalul din Timișoara! Mirel ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita, fața de care ar fi avut un comportament care a speriat-o. Apropiații criminalului care a ucis-o pe Andreea au facut dezvaluiri ingrozitoare.

NUCLEARA. Poșta Romana, implicata in traficul internațional de droguri! Dezvaluiri incendiare de la DIICOT!

10:50, 21.03.2024 - Traficul de droguri pare o problema fara sfarșit. Și starnește ingrijorare, mai ales ca, in ultimii ani, tot mai mulți tineri din Romania par sa fi cazut in mrejele consumului de substanțe interzise, inclusiv a așa-numitelor „cristale”. Mai nou, apar date de la DIICOT, cuprinse intr-un raport cu informații…

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.

Dezvaluiri explozive despre banii negri ceruți de George Simion

20:50, 09.02.2024 - Parlamentarul Dumitru Coarna, fost membru al Alianței pentru Unirea Romanilor (AUR), a declanșat un adevarat cutremur in interiorul partidului, demisionand recent alaturi de intreaga organizație din Calarași. Intr-un interviu acordat pentru aktual24.ro, Coarna a facut dezvaluiri tulburatoare cu privire…


Ce parere ai despre aceasta stire?